Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Warta Breaking Taiwan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

STARLUX Airlines ngluncurake penerbangan saka Taipei menyang Kota Ho Chi Minh

STARLUX Airlines ngluncurake penerbangan saka Taipei menyang Kota Ho Chi Minh
STARLUX Airlines ngluncurake penerbangan saka Taipei menyang Kota Ho Chi Minh
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai butik mewah kasebut nduweni komitmen kanggo ngrusak model tradisional sing kaku lan nyedhiyakake layanan sing intim lan inovatif.

Print Friendly, PDF & Email
  • KW Chang - pilot pilot lan mantan ketua EVA Airways - nggawe STARLUX wulan Mei 2018
  • Ing tanggal 23 Januari taun kepungkur, STARLUX ngluncurake penerbangan perdana saka Taoyuan menyang Macau, Da Nang lan Pulau Pinang
  • STARLUX wis ngutamakake luwih saka ekspektasi penumpang ing saben aspek layanane

Wayahe ngerti praupan anyar ing Bandara Ho Chi Minh Vietnam. Sanajan pandemi terus, maskapai penerbangan startup saka Taiwan, STARLUX Airlines, ngluncurake rute anyar antara Taipei lan Kota Ho Chi Minh, ngoperasikake telung penerbangan perjalanan seminggu.

Amarga semangat ing bidang penerbangan, pendiri KW Chang - pilot bersertifikat lan mantan ketua EVA Airways - mantep STARLUX ing Mei 2018. Maskapai butik mewah kasebut komitmen kanggo ngrusak model tradisional sing kaku lan nyedhiyakake layanan sing intim lan inovatif.

Ing tanggal 23 Januari taun kepungkur, STARLUX ngluncurake penerbangan perdana saka Taoyuan menyang telung tujuan - Macau, Da Nang lan Pulau Pinang. Kanthi hub ing Bandara Internasional Taoyuan Taiwan, STARLUX Airlines wiwitane bakal mabur rute ing Asia Tenggara lan Asia Timur Laut, kanthi bertahap ngembangake rute trans-samudra menyang Amerika Utara. Saiki ngoperasikake rute Macau, Pulau Pinang, Kuala Lumpur, Bangkok, Kota Ho Chi Minh, Tokyo lan Osaka. STARLUX ngenalake kabeh 13 generasi anyar pesawat penumpang - A321neo - lan papat wis siyap. Perusahaan ngrencanakake bakal ngenalake wolung A330-900, sepuluh A350-900 lan wolung A350-1000.

STARLUX wis ngutamakake luwih saka ekspektasi penumpang ing saben aspek layanane. Kursi ing kelas bisnis A321neo ganti dadi kasur sing rata kanthi 82 inci. Penumpang sing lungguh ing kelas ekonomi bisa nikmati sistem hiburan pribadi - pesawat pertama ing pesawat awak sempit ing Taiwan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.