Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Sektor pemerintah lan swasta kudu njamin rebound perjalanan kanggo ningkatake ekonomi Timur Tengah

Panelis nuduhake pikirane babagan pentinge pamrentah lan sektor swasta, domestik lan internasional, kerja sama kanggo memastikan perjalanan lan pariwisata mbalek maneh kanggo ningkatake pemulihan ekonomi ing Timur Tengah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tren lelungan lan pariwisata utama dadi sorotan ing Tahap Global ATM 2021 kalebu kolaborasi para pemangku kepentingan, ketahanan bangunan lan peran solusi teknologi adhedhasar data.
  • ATM 2021 terus suwene rong dina diskusi interaktif, intine lan ringkesan industri tanggal 18 & 19 Mei ing Dubai World Trade Center (DWTC)
  • Pameran lelungan lan pariwisata paling gedhe ing wilayah iki dadi sorotan kanggo ningkatake kapercayan lelungan lan mbangun ketahanan supaya industri lelungan global bisa obah maneh

Sajrone sesi pembukaan Dina 2 ing Pasar Plancongan Arab (ATM) Global Stage, panelis nuduhake pikirane babagan pentinge pamrentah lan sektor swasta, domestik lan internasional, kerja sama kanggo mesthekake yen lelungan lan pariwisata mbalek maneh kanggo ningkatake pemulihan ekonomi ing Timur Tengah.

Kanthi kolaborasi karo Dewan Resiliensi Perjalanan Global & Pariwisata, pameran wisata lan pariwisata paling gedhe ing wilayah kasebut dadi sorotan kanggo ningkatake kapercayan lelungan lan mbangun ketahanan supaya industri perjalanan global bisa obah maneh.

Sesi kasebut diwiwiti kanthi wawancara karo Madame Ghada Shalaby, Wakil Menteri Pariwisata lan Antiquities kanggo Republik Arab Mesir, sing nerangake kepiye kolaborasi antarane kementerian sajrone pandemi ngasilake formula supaya negara-negara liyane bisa ngetutake tujuan sing dituju, lan para pengunjung , duwe pengalaman paling apik.

Kanthi pariwisata kanthi tradisional ngasilake luwih saka 15% PDB Mesir, lan kanthi target negara antarane 6 lan 7 yuta pengunjung ing taun 2021, dalan kanggo mbalekake sektor pariwisata lan pariwisata ing Mesir wis diwiwiti, kanthi kementerian pariwisata lan kesehatan bisa digunakake bebarengan kanggo njaga kesehatan lan keamanan para pengunjung lan warga.

Madame Shalaby gabung karo kanca panelis saka sektor swasta, kalebu Clive Bourke, Presiden, DAON, EMEA lan APAC; Dr Edem Adzogenu, Pendhiri, AfroChawhai; Kashif Khaled, Direktur Regional Keamanan Penumpang Bandar Udara & Fasilitasi Afrika & Timur Tengah, IATA; Stephanie Boyle, Kepala Industri lan Komunikasi Mitra, Skyscanner; lan Ernesto Sanchez Beaumont, Direktur Utama, Teluk Amadeus.

Uga ngomong babagan pentinge kolaborasi sektor kanggo ningkatake kapercayan para turis, Scott Hume, Wakil Presiden Senior, Operasi, Global Rescue, ujar: "Perlu ana industri sing penting lan kolaborasi pamrentah internasional kanggo ngrampungake upaya pengumpulan informasi lan distribusi ing saindenging jagad kanggo njaluk lelungan diwiwiti. Ing level nasional, kabeh wong ngerti banget kompleksitas sistem sing kudu digawa online supaya perjalanan luwih gampang lan luwih aman. Nanging, kita uga kudu ngatasi masalah apa sing kedadeyan nalika para turis tekan papan sing dituju lan kepiye bangsa bisa nuwuhake rasa percaya diri ing pikiran para wisatawan. "

Print Friendly, PDF & Email