Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

China siyap kanggo lelungan internasional

86 maskapai asing lan 19 maskapai China sing mabur menyang 55 negara - 294 penerbangan pulang-pergi menyang China saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • KTT China ditindakake ing dina pembukaan Pasar Perjalanan Arab 2021
  • Menteri pariwisata Bahrain melu diskusi panel
  • Perjalanan internasional saka China bali menyang level pra-COVID ing taun 2023

Ngadhepi para delegasi ing Pasar Plancongan Arab 2021 ing Pusat Dagangan Dunia Dubai, Dr Adam Wu, CEO, CBN Travel & MICE, sing duwe kantor ing Beijing lan London, ujar manawa China siyap kanggo lelungan internasional - wis mbukak wates menyang 36 negara Eropa lan 13 Asia.

Dr Wu pidato liwat tautan video sajrone sesi panel konferensi ing dina wiwitan acara (16 Mei) lan negesake manawa miturut pamrentah penerbangan sipil China, ana 105 maskapai kalebu 19 maskapai China, saiki mabur menyang 55 negara liyane , pungkasane ana 294 penerbangan plancongan seminggu.

Babagan pemasaran kanggo konsumen Tionghoa, Dr Wu nyaranake, "Staf berbahasa Cina, situs web basa Tionghoa lan posting kanthi rutin ing platform media sosial Tiongkok kayata DouYin (TikTok), (sing ing Q1 2020 duwe luwih saka 800 yuta pangguna aktif)," komentar

Salajengipun, sajrone panaliten sing fokus ing China babagan lalu lintas lan wawasan pembeli, agensi riset Swiss m1nd-set nemokake manawa amarga kapercayan konsumen China sing kuwat lan kepinginan lelungan tanpa kendhat, 2021 bakal menehi tandha wiwitan pangembangan sing apik kanggo lelungan ritel. sektor lan kudu nyakseni kenaikan luwih saka 200% ing departemen internasional sajrone taun nganti udakara 30 yuta departemen internasional. 

China bakal tekan level pra-Covid ing taun 2023, nalika lalu lintas metu diprakirake bakal nganti 88 yuta sawise 108% tuwuh ing taun 2022 lan 44% maneh ing taun 2023. Nomer pengunjung Tionghoa sing plancong ing Dubai, mundhak taun-taun- taun kanthi 15.5% dadi 989,000 turis ing taun 2019 lan mesthine dadi salah sawijining tujuan pertama wilayah ME sing entuk manfaat saka tambah napsu China kanggo lelungan plancongan ing luar negeri.

Panelis liyane, HE Mr. Zayed R. Alzayani, Menteri Perindustrian, Perdagangan lan Pariwisata kanggo Kerajaan Bahrain lan Ketua Otoritas Pariwisata lan Pameran Bahrain, ngumumake manawa minangka bagean saka strategi internasional Bahrain kanggo nyengkuyung turis mlebu saka China.

Print Friendly, PDF & Email