Pariwisata kanggo masa depan sing luwih cerah dadi fokus utama ing Tahap Global ing ATM 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pariwisata kanggo masa depan sing luwih cerah dadi fokus utama ing Tahap Global ing ATM 2021

Nalika taun 2021 diwiwiti ing wayah esuk kanggo plancongan lan pariwisata, pamimpin industri utama ing saindenging jagad iki miwiti diskusi ing ATM Global Stage.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sesi pembukaan KTT tingkat dhuwur nyoroti peran kritis sing ditindakake pariwisata lan pariwisata ing pemulihan ekonomi jangka panjang jangka panjang ing Timur Tengah
  • Panel panel njaluk persatuan saka negara-negara ing saindenging jagad supaya bisa kerja sama kanggo ngatasi pandemi iki
  • Topik liyane sing dibahas ing dina pembukaan ATM 2021 kalebu kesempatan saka pariwisata massal, kebangkitan pariwisata metu saka China lan panggunaan teknologi ing kasunyatan anyar kanggo lelungan lan pariwisata

The 28th edhisi Pasar Plancongan Arab (ATM), pameran wisata lan turis paling gedhe ing wilayah kasebut, bali menyang Dubai kanggo ndeleng sorot Pariwisata Kanggo Masa Depan sing Cantik nalika sesi pembukaan ing Tahap Global ATM.

Nalika taun 2021 diwiwiti ing wayah esuk kanggo plancongan lan pariwisata, pamimpin industri utama ing saindenging jagad iki miwiti diskusi babagan ATM Global Stage nalika nggoleki faktor-faktor sing ngasilake pemulihan sektor kasebut kanthi cepet. Vaksinasi, pamisahan pasar lan inovasi ing teknologi, koridor perjalanan, pemasaran lan diversifikasi produk kabeh disorot dadi driver kanggo pemulihan sing signifikan ing taun 2023.

Ngadhepi para pamirsa, Tuan, Helal Saeed Al Marri, Direktur Jenderal, Departemen Pariwisata lan Pemasaran Dagang (DTCM) Dubai, ujar: "Kanggo ndeleng pemulihan sejatine lelungan lan pariwisata, negara kudu nampa COVID-19 lan kita butuh sinau urip COVID-19 normal anyar.

"Wiwit wiwitan, Dubai wis nuduhake ketahanan sing luar biasa kanggo ngadhepi pandemi kasebut. Nindakake tindakan sing tepat ing wektu sing tepat, nggunakake kabeh data sing kasedhiya kanggo kita minangka kutha cerdas kanggo njupuk keputusan, lan mbukak sektor ekonomi miturut sektor, kanthi pancegahan sing bener ditindakake ing saben tahap, nggawe pamulihan perjalanan kanthi bertahap lan industri pariwisata lan ngidini kutha kasebut mbukak wates kanggo lelungan domestik lan internasional.

"Kanthi jumlah kasus COVID-19 stabil, amarga tingkat vaksinasi sing dhuwur lan sawetara tingkat pangujian paling dhuwur ing saindenging jagad, kita bisa ngarepake pengurangan watesan ing Dubai ing wektu cedhak," ujare.

Pembicara penting liyane ing panel kasebut yaiku Dr Taleb Rifai, Ketua ITIC & Mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO); Scott Livermore, Kepala Ekonom Ekonomi Oxford Timur Tengah, Dubai; lan Pak Thoyyib Mohamed, Direktur Utama, Dewan Pariwisata Maladewa.

Ing papan liya ing agenda ing Global Global Stage, menteri pariwisata lan pemangku kepentingan industri utama saka Teluk lan Eropa Kidul rapat nalika sesi Pamulihan Pariwisata Beyond COVID kanggo ngrembug babagan kesempatan plancongan, pariwisata, lan perhotelan sing disedhiyakake dening potensial pariwisata santai. , lelungan medis lan pendhidhikan, acara bisnis lan liya-liyane, pertukaran budaya lan kolaborasi.

Print Friendly, PDF & Email