24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penginjilan vaksin: Sang Kristus sing ngluwari saka Rio kanthi tandha Vaksin Nyimpen

Penginjilan vaksin: Sang Kristus sing ngluwari saka Rio kanthi tandha Vaksin Nyimpen
Penginjilan vaksin: Sang Kristus sing ngluwari saka Rio kanthi tandha Vaksin Nyimpen
ditulis dening Harry Johnson

Patung Christ the Redeemer kanthi tandha slogan 'Vaksin Nyimpen' lan 'United kanggo Vaksin'.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tampilan kasebut diatur dening Cristo Redactor Sanctuary lan agensi pariwara Ogilvy Brazil
  • Sawetara wong sing precaya ora ngerteni pesen kasebut, lan ngutuk manawa dheweke nyenyamah
  • Brasil dadi salah sawijining negara sing paling parah kena virus kasebut, kanthi luwih saka 436,000 korban tiwas

Ing upaya kanggo nyengkuyung masarakat supaya divaksinasi marang COVID-19, atraksi turis Brasil sing misuwur ing jagad sing nggambarake Yesus Kristus, senjatane sing diulur, ing lereng bukit Rio, dilebokake karo slogan "vaksin nyimpen" lan "disatukan kanggo vaksin." 

Patung Christ the Redeemer saka Rio de Janeiro wis disinari kanggo nyiarake pesen penginjilan vaksin, nyengkuyung wong-wong saka jarak mil supaya sujud lan nyembah penyelamat liyane.

Tampilan kasebut diatur dening Cristo Redactor Sanctuary lan agensi pariwara Ogilvy Brazil.

Nanging, sawetara wong sing percaya ora gelem nampani pesen kasebut, lan ngutuk minangka pitenah.

Brazil wis dadi salah sawijining negara sing paling parah kena virus kasebut, kanthi luwih saka 436,000 korban tiwas - njupuk papan nomer loro ing saindenging jagad sawise Amerika Serikat. Pamrentahan Presiden Jair Bolsonaro dikritik banget amarga nangani pandemi kasebut - wiwit ngremehake krisis kesehatan nganti gagal ngamanake jumlah vaksin sing dibutuhake kanthi tepat wektu.

Presiden kasebut mbela kebijakan kasebut, kanthi negesake manawa mbantu njaga ekonomi negara kasebut tetep maju. Minggu kepungkur, dheweke ngumumake yen luwih saka $ 1 milyar bakal digunakake kanggo produksi lan distribusi vaksin.

Saiki, udakara 33 yuta wong, utawa udakara 15% pedunung Brasil 211 yuta, wis nampa paling ora siji dosis vaksin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.