Presiden Asosiasi Operator Tur India ngajak para anggota: Vaksinasi!

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Presiden Asosiasi Operator Tur India ngajak para anggota: Vaksinasi!

Presiden Asosiasi Operator Tur India (IATO), Pak Rajiv Mehra, wis mrentah kabeh anggota lan kabeh profesional pariwisata supaya awake dhewe, staf, lan kulawarga ndhaptar COVID-19 kanggo vaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Operator tur asing kudu divaksinasi uga amarga Visa e-Turis lan operasi penerbangan internasional muga-muga bisa dilanjut maneh.
  2. Saiki ana kekurangan vaksin, nanging kudu nyoba saben dina saben dina ing e-situs web saben dina kanggo menehi slot kanggo vaksinasi.
  3. Produksi vaksin ing negara kasebut bakal dipercepat ing wulan ngarep amarga Institut Serum Pune India ing India lan Bharat Biotech Hyderabad saya akeh.

Nalika njaluk anggota lan liyane supaya divaksinasi, dheweke ujar manawa penting banget kanggo kabeh wong ing industri pariwisata lan perhotelan supaya awake dhewe lan staf divaksinasi paling cepet. Dheweke terus ujar manawa vaksinasi rampung, pesen sing padha iki kudu dituduhake menyang kabeh mitra tur operator tur asing supaya bisa nggawe kapercayan ing antarane wong-wong mau yen program vaksinasi ing India isih aktif. Iki bakal nuduhake manawa kabeh staf lan pegawai ngarep, kayata, perwakilan bandara, driver, pandhuan, pengawal, felicitator turis, kantor ngarep hotel, resepsi, lan staf restoran, lan liya-liyane, wis divaksinasi.

Pak Mehra uga ujar manawa iki kudu diwenehake menyang operator tur manca negara yen visa e-Tourist lan operasi penerbangan internasional diwiwiti maneh, India siyap nampani turis manca negara. Kejabi nggawe kapercayan ing antarane operator tur asing, uga bakal menehi semangat supaya bisa nerusake bisnis menyang India.

Print Friendly, PDF & Email