Warta Breaking Guam Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

CDC menehi peringkat lelungan paling ala ing Guam

Pilih basa sampeyan
CDC menehi peringkat lelungan paling ala ing Guam
Gubernur Guam ing peringkat lelungan CDC paling ala

Saka rating risiko lelungan moderat dadi dhuwur amarga COVID-19 mung sajrone sebulan, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) saiki wis ngganti rangking lelungan kanggo Guam dadi paling dhuwur - rangking peringkat paling ala.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Guam mung watesan pos-travel wétan rong dina kepungkur supaya pariwisata dibuka maneh.
  2. Gubernur Guam nembe ngumumake pertemuan sosial nganti 100 wong diidini.
  3. Kluster COVID-19 anyar wis diidentifikasi, nambah nomer kasus lan nggawe CDC menehi Guam peringkat lelungan paling ala.

Mung 2 dina kepungkur ing 15 Mei, Guam wis ngencengi larangan sawise lelungan kanggo mbukak maneh pariwisata. Rating "dhuwur banget" utawa level 4 saka CDC tegese "para plancong kudu nyegah kabeh lelungan menyang Guam."

Guam duwe 100 kasus COVID-19 anyar sajrone 28 dina kepungkur lan bubar nyathet 3 kematian COVID-19 sing gegandhengan sajrone 3 dina. 3 wong sing tilar donya durung divaksinasi.

Gubernur Guam Lou Leon Guerrero, dina Selasa, ujar iki pangowahan rating risiko lelungan Guam "Ngirim ora bisa dianggep minangka mundur" ing pamulihan pulau kasebut lan kanggo pariwisata nanging ngelingake manawa kudu njaga langkah-langkah mitigasi dhasar COVID-19.

Gubernur ngeculake karantina pamrentah pasca-plancong kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi lengkap lan wong-wong sing teka saka nol nganti sawetara kasus COVID-19, uga ngidini pertemuan sosial nganti 100 wong amarga langkah-langkah anyar ing upaya Guam.

Nanging CDC mudhun maneh peringkat Guam maneh, mung 2 minggu sawise ganti saka "moderat" dadi "dhuwur." Pangowahan sadurunge minangka asil saka klompok anyar sing diidentifikasi. "Kita ngerti banget manawa ana kasus positif sing bisa berkembang dadi kluster lan efek samping tumrap kulawarga, sekolah, lan bisnis. Tindakake tugas kanggo nglindhungi siji liyane, lan njaga Guam supaya aman, ”jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.