Pariwisata Arab Saudi didhukung dening permintaan domestik nalika siyap nyambut para turis asing

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pariwisata Arab Saudi didhukung dening permintaan domestik nalika siyap nyambut para turis asing

Arab Saudi wis siyap kanggo mbukak tapel wates maneh kanggo turis manca kanthi cepet, lan saiki bakal nyedhaki ambisi kanggo narik 100 yuta turis saben taun ing taun 2030.

Print Friendly, PDF & Email
  • Fahd Hamidaddin, CEO, Otoritas Pariwisata Saudi pidato karo profesional industri pariwisata lan pariwisata ing KTT Pariwisata ATM 2021 Saudi Arabia
  • Industri pariwisata lan pariwisata ing Arab Saudi tetep urip ing taun 2020 lan Q1 2021 amarga sukses kampanye pariwisata domestik, ujare pimpinan pariwisata
  • SAUDIA bali menyang laba ing taun 2024, yen ora luwih dhisik, miturut CEO maskapai kasebut

Nalika Arab Saudi maju karo Visi 2030, kanthi pariwisata dijadwalake minangka pendhukung ekonomi utama, pimpinan pariwisata lan plancongan saka Kerajaan Inggrise ATM 2021 KTT Pariwisata Arab Saudi ing Tahap Global wingi kanggo ngrembug babagan pengaruh positif strategi kanggo negara kasebut, masarakat, investor lan jutaan wisatawan global.

Ngadhepi akeh kapasitas ing ATM 2021, pameran tur wisata paling gedhe ing wilayah kasebut, yaiku Fahd Hamidaddin, CEO, Otoritas Pariwisata Saudi, Majed Alnefaie, Pimpinan CEO Seera, Kapten Ibrahim Koshy, CEO, Saudi Arabian Airlines (SAUDIA) , lan Dr Afnan Al Shuaiby, Pendhiri lan CEO FNN International lan Ketua Forum Wanita Internasional Arab.

Para pamirsa krungu kepiye Arab Saudi lagi siyap kanggo mbukak maneh wates kanggo turis manca, lan saiki bakal nyedhaki ambisi kanggo narik 100 yuta turis saben taun ing taun 2030.

Fahd Hamidaddin, CEO Otoritas Pariwisata Saudi, ngrembug babagan reaksi Kerajaan babagan pandemi virus corona, sing lagi wae mbukak pariwisata internasional ing wulan September 2019: "Nalika sektor perjalanan lan pariwisata lumpuh global, Arab Saudi tetep obah. Sanajan prioritas kanggo nylametake nyawane, kita uga komitmen kanggo nglindhungi mata pencaharian lan nylametake proyek liwat kampanye pariwisata domestik sing sukses, sing nyebabake kenaikan belanja 33%, hunian hotel ana 50%, lan jumlah Perusahaan Pemasaran Tujuan ( DMC) ing Karajan Inggris mundhak saka 17 dadi 93. ”

Kekuwatan pasar domestik wis ditandhesake ing taun 2020 lan Q1 2021, kanthi SAUDIA ngoperasikake 28 bandara domestik nganti cedhak 80% saka level 2019, lan nuntut kapasitas sing luwih gedhe. Nomer kasebut diarepake bakal bisa ditambah maneh nalika diterusake lelungan internasional kanggo warga lan warga negara lan operasi Bandara Internasional King Abdulaziz (KAIA) sing anyar dadi pusat regional sejati.

Print Friendly, PDF & Email