Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Mitra ITIC karo ATM, kanggo dadi tuan rumah KTT Investasi Pariwisata sing diadhepi kaping pisanan

Timur Tengah wis misuwur minangka wilayah sing nawakake prospek pariwisata sing paling nyenengake sawise kampanye vaksinasi Covid-19 sing wis sukses diluncurake.

Print Friendly, PDF & Email
  • KTT pribadi kasebut bakal dianakake ing Dubai nalika dina Rebo 19 Mei
  • KTT kasebut bakal diterusake karo pertemuan puncak virtual ing tanggal 27 Mei
  • Kaloro puncak ITIC iki yaiku nyedhiyakake para pemimpin industri kanthi tren lan kesempatan paling anyar

KTT Investasi Pariwisata Timur Tengah bakal dadi loro melu ITIC kanthi kemitraan ATM. KTT pribadi kasebut bakal dianakake ing Dubai ing dina Rebo tanggal 19 Mei lan banjur dianakake pertemuan puncak virtual ing tanggal 27 Mei. Tema kasebut yaiku 'Invest-Rebuild-Restart industri pariwisata ing Timur Tengah'.

Timur Tengah wis misuwur minangka wilayah sing nawakake prospek pariwisata sing paling nyenengake sawise kampanye vaksinasi Covid-19 sing wis sukses diluncurake.

Ketua ITIC Taleb Rifai lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO ujar:

"Kita seneng dadi tuan rumah kemitraan karo ATM, KTT Investasi Pariwara kanthi tatap muka sawise 18 wulan lan nglumpukake pimpinan industri kanggo ngrembug babagan kesempatan investasi, tantangan, masalah lan cara maju kanggo mbesuk. "

Kanggo bagean Ibrahim Ayoub, CEO Group ITIC, ngandhakake kapercayane yen kampanye vaksinasi bakal nyumbang kanggo miwiti maneh penerbangan internasional kanthi cepet. "Dubai wis menehi conto sukses mbukak maneh ruang udara lan negara kanggo pengunjung manca. Kita ngarepake manawa negara-negara liyane utamane ing Timur Tengah sing wis ngatur pandemi Covid-19 kanthi bener, ”ujare. "Ketahanan kasebut kudu dipuji."

Kaloro acara puncak ITIC iki yaiku nyedhiyakake tren lan kesempatan paling anyar kanggo para pemimpin industri supaya dheweke bisa dadi salah sawijining pamindhahan pertama sing entuk kaluwihan pemulihan pasca-Covid-19 ing wilayah Timur Tengah.

Pengambil keputusan industri kayata Paul Griffiths, CEO Bandara Dubai; Nicolas Mayer, Pimpinan Pariwisata Global PWC; Scott Livermore, Kepala Ekonom Ekonomi Oxford, Timur Tengah; HE Nayef Al-Fayez, Menteri Pariwisata lan Antiquities, Yordania; HE Marwan Bin Jassim Al Sarkal, Ketua Eksekutif Sharjah Investment and Development Authority; Raki Phillips, CEO Ras Al Khaimah Otoritas Pangembangan Pariwisata; HE Saleh Mohamed Al Geziry, Direktur Jenderal, Departemen Pengembangan Pariwisata Ajman; Bastien Blanc, Direktur Utama, IHG Hotels & Resorts KSA; Marc Descrozaille, COO, Hotel Accor, India, Timur Tengah & Afrika; Dinky Puri, CEO Eagle Wing Group; Dr. Taleb Rifai, Ketua ITIC lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan Gerald Lawless Director ITIC lan Duta Besar WTTC mung kanggo nyebut sawetara, bakal nuduhake wawasan sing digoleki nalika puncak ing tanggal 19 Mei ing ATM Tahap Global. KTT kasebut bakal dimoderasi dening Sameer Hashmi saka BBC World News lan Manus Cranny saka Bloomberg.

Print Friendly, PDF & Email