Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Mexico Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata njaba Meksiko mudhun 73% ing taun 2020

Pariwisata njaba Meksiko mudhun 73% ing taun 2020
Pariwisata njaba Meksiko mudhun 73% ing taun 2020
ditulis dening Harry Johnson

Akeh pamrentah internasional sing meh ora bisa ditindakake wong Meksiko kanggo mlebu wates utawa paling ora angel banget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pemulihan jangka pendek Meksiko bakal gumantung banget karo pasar pariwisata domestik sing berkembang
  • Proyeksi industri nuduhake manawa lelungan domestik Meksiko bakal pulih ing taun 2022
  • Pejabat bisa uga kudu mikir manawa aman kanggo promosi pariwisata domestik ing wektu cedhak amarga pandemi iki terus nyerang banget ing Meksiko

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang lelungan njaba Meksiko, kanthi jumlah plancongan mudhun 73%. Angka iki minangka musim gugur nomer loro nomer loro ing Amérika, sawise Peru (76%). Sanajan penerbangan komersial sing beroperasi ing taun iki kanthi kapasitas winates, akeh negara ora gelem mbukak wates ing tengah-tengah MexicoInfeksi COVID-19 sing dhuwur lan angka pati. Pungkasane, iki nyebabake penurunan lelungan metu sing ora bakal pulih nganti taun 2024.

Akeh pejabat pamrentah asing sing meksa njupuk keputusan sing tepat nalika lelungan. Sayange, dheweke duwe panemu manawa negara-negara sing kena infeksi lan kematian sing akeh yaiku bebaya tumrap tujuan liyane. Akibate, akeh pamrentah internasional sing meh ora bisa ditindakake wong Meksiko kanggo mlebu wates utawa paling ora nggawe angel banget.

Pemulihan jangka pendek Meksiko bakal gumantung banget karo pasar pariwisata domestik sing berkembang. Kaya dene wilayah liyane, proyeksi industri nuduhake lelungan domestik bakal pulih ing taun 2022.

Sanajan angka ora dijamin, lonjakan pesenan staycation minangka tren global. Ngurangi watesan perjalanan luwih alon tinimbang sing diarepake, lan rasa wedi kesehatan lan keamanan tetep dadi motivator utama pariwisata domestik.

Pasar pariwisata domestik Meksiko cukup gedhe. Ing 2019, ana udakara 275 yuta lelungan domestik. Sayange, angka kasebut mudhun 55% ing taun 2020. Asile, Pamrentahan Meksiko ngadhepi wektu sing tantangan. Sektor pariwisata nawakake lapangan kerja lan penghasilan kanggo akeh bisnis, nanging para pejabat bisa uga kudu mikir manawa aman kanggo promosi pariwisata domestik ing wektu cedhak amarga pandemi iki terus saya parah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.