Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

2021 tujuan lelungan musim panas paling apik ing AS

Wilayah metro Los Angeles minangka tujuan sing paling apik ing Pantai Barat lan wilayah metro Atlanta minangka tujuan sing paling apik ing Pantai Timur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan rata-rata menyang tujuan musim panas sing populer regane $ 293.73
  • Florida, Oklahoma lan Texas minangka tujuan musim panas sing paling apik ing AS
  • Michigan lan Pennsylvania duwe nomer paling akeh tujuan musim panas sing paling populer

Vaksin COVID-19 kasedhiya kanggo kabeh wong Amerika lan jumlah wisatawan saben dina sing mriksa pos-pos TSA luwih saka 10 kali luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur, analis industri lelungan saiki ngluncurake laporan babagan Tujuan Perjalanan Musim Panas Paling Anyar ing 2021.

Kanggo mbantu para plancong ngrancang plancongan musim panas sing sampurna, para ahli mbandhingake 100 area metro ing 42 indikator utama anggaran - lan nyenengake. Set data kalebu saka biaya penerbangan paling murah nganti pirang-pirang atraksi menyang kasus COVID-19.

20 Tujuan Plancongan Panas Paling Dhuwur
1. Orlando, FL11. Washington, DC
2. Honolulu, HI12. Springfield, MO
3. New Orleans, LA13. San Antonio, TX
4. Austin, TX14. Wichita, KS
5. Atlanta, GA15. Tampa, FL
6. Salt Lake City, UT16. Tucson, AZ
7. Tulsa, OK17. Miami, FL
8. Los Angeles, CA18. Riverside, CA
9. Kota Oklahoma, OK19. Albuquerque, NM
10. Little Rock, AR20. Raleigh, NC

Paling apik vs.

  • Penerbangan rata-rata menyang tujuan musim panas sing populer regane $ 293.73, suwene 3 jam lan 44 menit lan ana sambungan 0.3.
  • Wilayah metro Los Angeles minangka tujuan sing paling apik ing Pantai Barat lan wilayah metro Atlanta minangka tujuan sing paling apik ing Pantai Timur.
  • Florida, Oklahoma lan Texas minangka tujuan musim panas sing paling apik ing AS, masing-masing duwe loro wilayah metro ing ndhuwur 15. Kosok baline, Michigan lan Pennsylvania duwe nomer paling akeh tujuan musim panas sing paling populer, masing-masing duwe loro wilayah metro.
  • The Langkawi Wilayah metro duwe tarif paling murah saben wengi kanggo kamar hotel bintang telu, $ 32, sing regane 4.9 kali luwih murah tinimbang ing Santa Rosa, wilayah metro sing paling dhuwur $ 157.    
Print Friendly, PDF & Email