Awards Breaking News Internasional Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Jamaika mengeti 2021 penghargaan TripAdvisor

Pariwisata Jamaika mengeti 2021 penghargaan TripAdvisor
Pariwisata Jamaika mengeti 2021 penghargaan TripAdvisor

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett ngucapake matur nuwun kanthi tulus marang manajemen lan staf sawetara hotel ing Jamaika sing entuk penghargaan utama ing Pilihan Wisatawan Terbaik bergengsi 2021 Penghargaan Terbaik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawetara properti hotel ing Jamaika duwe dhaptar Hotel Top 25 ing Karibia.
  2. Penghargaan TripAdvisor minangka siji-sijine penghargaan adhedhasar jutaan tinjauan lan pendapat saka para turis ing saindenging jagad.
  3. Menteri yakin iki bakal menehi pengaruh positif marang industri pariwisata, sing terus berkembang.

Enem properti wong Jamaika masing-masing ngamanake papan sing dikarepake ing 25 Hotel Paling Dhuwur ing dhaptar Karibia, kalebu Kingston's Spanish Court Hotel; Hotel Cliff Negril lan Sandy Haven Resort; Ocho Rios 'Jamaica Inn lan Montego Bay's Round Hill Hotel lan Villas lan The Tryall Club.

“Aku bangga banget karo perwakilan Jamaika sing kuwat ing dhaptar Hotel Karibia Paling Dhuwur ing TripAdvisor. Properti kasebut ditingkat ing antarane lokasi paling dhuwur ing kabeh wilayah kasebut. Iki minangka prestasi utama kanggo properti kasebut lan kanthi tambahan tujuan Jamaika. Kita yakin iki bakal menehi pengaruh positif marang industri pariwisata, sing terus berkembang, "ujare Menteri.

Hotel S ing Montego Bay uga ana ing antarane 25 hotel paling "Paling Disimpen" ing saindenging jagad, sing diterangake TripAdvisor minangka "hotel sing paling dhuwur ing saben dhaptar plancongan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.