Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

San Marino sukses banget ing acara ATM

Pejabat saka Republik San Marino nyoroti obyek wisata utama lan rencana kanggo masa depan pariwisata ing Pasar Perjalanan Arab sing bubar rampung ing Dubai.

Print Friendly, PDF & Email
  1. San Marino nyedhiyakake posisi tujuan wisata sing kudu ditemokake ing Italia lan gampang diakses liwat bandara utama kayata Roma lan Bologna.
  2. Kanggo pisanan, Republik melu Pasar Perjalanan Arab sing bubar rampung ing Dubai.
  3. Menteri Pariwisata lan Ekspo Republik San Marino lan Duta Besar kanggo UAE lan Komisaris Jenderal Expo 2020 makili negara kasebut ing acara lelungan utama iki.

Pertama kali Republik San Marino nampilake atraksi lan warisan unik ing UEA sajrone Pasar Perjalanan Arab (ATM) lan menehi wawasan babagan partisipasi negara kasebut ing Ekspo Dubai sing bakal teka ing taun iki. Rawuh ing ATM yaiku Menteri Pariwisata lan Ekspo Republik San Marino, Federico Pedini Amati, lan Komisaris Jenderal San Marino menyang Expo 2020 Dubai, Mauro Maiani.

ATM minangka platform sing cocog kanggo Republik San Marino pejabat kanggo komunikasi lan makarya karo mitra, media, lan sponsor babagan hubungan budaya lan ekonomi sing jero antarane San Marino lan UEA uga ngiyatake hubungan penting kanggo nyengkuyung turis liyane ing situs budaya, wilayah alam, lan ritel lan turis ing Republik. saka San Marino.

Nalika negara kasebut bakal ana ing Expo Dubai, partisipasi ing ATM nguatake upaya negara kasebut supaya bisa nyedhiyakake tujuan wisata sing kudu ditemokake ing Italia lan gampang diakses liwat bandara utama kayata Roma lan Bologna. San Marino dununge ing Italia Lor lan minangka negara independen sing didegake luwih saka 1700 taun kepungkur kanthi wilayah 24 mil persegi lan 33,000 jiwa.

Print Friendly, PDF & Email