24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Republik Dominika Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Duta Besar Republik Dominika anyar menyang Jamaika menehi kunjungan hormat marang Menteri Pariwisata Jamaika

Duta Besar Republik Dominika anyar menyang Jamaika menehi kunjungan hormat marang Menteri Pariwisata Jamaika
Menteri Pariwisata Jamaika ketemu karo Duta Besar Republik Dominika ing Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett gesticulate ing gambar nalika melu duta besar Republik Dominika sing ditunjuk ing Jamaika, His Angie Martinez Tejera (katon kiwa ing foto), ing diskusi babagan potensial wilayah kerja sama antarane negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Duta Besar lan Menteri mbahas cara kanggo ningkatake hubungan antarane negara kasebut.
  2. Sing dibahas yaiku pesawat terbang, pariwisata multi-tujuan, ketahanan pariwisata, lan manajemen krisis.
  3. Kaloro pejabat turisme uga ngobrol babagan strategi kanggo mbangun industri pariwisata global sawise pandemi COVID-19.

Duta Besar menehi kunjungan hormat marang Menteri Bartlett bubar ing Pariwisata Jamaika Kantor Kingston New Menteri. Antarane masalah sing ditliti yaiku cara loro negara bisa ningkatake hubungane ing wilayah kayata pesawat udara, pariwisata multi tujuan, ketahanan pariwisata, lan manajemen krisis, uga strategi kanggo mbangun industri pariwisata global sawise COVID-19 pandemi.

Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ndandani produk pariwisata Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.