Menteri Pariwisata Jamaika milih tradhow wisata global FITUR

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global kanggo nggawe 5 Pusat satelit ing Afrika

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett bakal rawuh ing tradhisi plancongan internasional lan wisata internasional sing dianti-anti, FITUR, sing bakal ditindakake ing Madrid, Spanyol, wiwit tanggal 19-23 Mei.

Print Friendly, PDF & Email
  1. FITUR minangka titik pertemuan global kanggo para profesional pariwisata lan pameran dagang utama kanggo pasar mlebu lan njaba ing Amerika Latin lan Karibia.
  2. Jamaika seneng dadi salah sawijining tujuan pariwisata sing diwakili ing acara taunan sing dianti-anti kasebut.
  3. Menteri Pariwisata bakal jaringan lan entuk kesempatan investasi anyar.

FITUR minangka pameran perdagangan utama global pungkasan sing ditindakake sadurunge pandemi COVID-19, lan minangka sing pertama teka, kanthi format non-virtual.

"Jamaika seneng dadi salah sawijining tujuan pariwisata sing diwakili ing salah sawijining acara tahunan industri sing paling diantisipasi. Aku ngarep-arep bakal ngasilake pirang-pirang kesempatan investasi kanggo Jamaika, sing mesthi bakal nyebabake kita mbalek maneh saka efek sing parah saka pandemi iki, "ujare Menteri Bartlett.

Nalika ing Madrid, Menteri kasebut bakal melu sawetara rapat karo calon investor, uga para pemangku kepentingan industri utama, kayata Gabriel Escarrer, CEO Melia Hotels International lan Carmen Sampol, CEO SAMPOL, perusahaan teknik utama.

"FITUR minangka titik pertemuan global kanggo para profesional pariwisata lan pameran dagang utama kanggo pasar mlebu lan njaba ing Amerika Latin lan Karibia. Pementasan taun iki bakal penting banget kanggo nggawe maneh lan njaga jaringan lan bisnis kanggo rebound pariwisata, "jarene Bartlett.

Print Friendly, PDF & Email