Airlines Warta Pamrentah News Seychelles Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Seychelles rawuh ing Lokakarya Sambungan Plancongan Dong Mewah

Seychelles
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika Seychelles mbuka maneh watese ing pungkasan Maret, kita wis kerja bareng karo mitra liyane ing pasar Tiongkok kanggo nampani pengunjung Tionghoa bali menyang Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dewan Pariwisata Seychelles saiki ana ing Lokakarya Sambungan Plancongan Dong Mewah kaping 4 ing China pungkasan April.
  • Didhisiki ing 2018 dening Dong, perusahaan adhine saka 8 Agensi Plancongan Benua, acara dagang kasebut fokus ing sektor pariwisata mewah ing Tiongkok.
  • Nalika China alon-alon wiwit berfungsi maneh, lokakarya kasebut nggawe kesempatan sing sampurna kanggo sambungake maneh karo sing lawas lan ketemu mitra dagang mewah ing pasar lan mbahas cara maju ing normal sing anyar.

Dewan Pariwisata Seychelles saiki ana ing Lokakarya Sambungan Plancongan Dong Mewah kaping 4 ing China pungkasan April. Didhisiki ing 2018 dening Dong, perusahaan adhine saka 8 Agensi Plancongan Benua, acara dagang kasebut fokus ing sektor pariwisata mewah ing Tiongkok.

Nalika China alon-alon wiwit berfungsi maneh, lokakarya kasebut nggawe kesempatan sing sampurna kanggo sambungake maneh karo sing lawas lan ketemu mitra dagang mewah ing pasar lan mbahas cara maju ing normal sing anyar. Lokakarya Sambungan 2021 nyekseni partisipasi meh 200 pembeli lan pemasok ing saindenging China lan negara liya kalebu Seychelles.

Sajrone acara telung dina, Tim STB duwe 64 rapat, kanthi 39% pembeli lan mitra dagang anyar ing pasar, nganyari lan nuduhake informasi babagan apa sing ditawakake pulau ing tamu potensial.

Sanajan pandemi iki ngowahi jagad lelungan, para plancong Tiongkok ora ngilangi semangat kanggo nemokake papan sing adoh. Preinan Dina Tenaga Kerja kasebut nyekseni panjaluk pariwisata domestik sing kuwat amarga sukses ngontrol pandemi lan ningkatake tingkat vaksinasi ing China. Miturut laporan resmi media China, turis Tionghoa nggawe udakara 230 yuta plancongan ing preinan Mei kepungkur amarga lelungan domestik ngluwihi level pandemi sadurunge COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.