Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Investments News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Pakar Penerbangan ing Timur Tengah optimis ing Pasar Plancongan Arab

Pakar Penerbangan ing Timur Tengah optimis ing Pasar Plancongan Arab
Pasar Plancongan Arab
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kesehatan sektor penerbangan Timur Tengah fokus ing minggu iki ing Pasar Perjalanan Arab 2021 sing rampung dina iki (Rebo 19 Mei) ing Dubai World Trade Center. Ahli regional debat babagan industri penerbangan Timur Tengah lan jadwal kanggo pulih, utamane sawise pengumuman penting bubar dening Arab Saudi, Abu Dhabi lan Dubai, lelungan lan watesan sosial sing santai.

Print Friendly, PDF & Email
  • IATA ngramal pasar domestik bakal wiwit pulih sajrone H2 2021
  • Gperaturan lobal, kapercayan penumpang lan proposal maskapai sing fleksibel kanggo pemulihan sektor
  • Plancongan plancongan jangka pendek supaya bisa pulih dhisik - panjaluk sing gedhe banget
  • Industri bakal pulih maneh ing Q3 2024

Sajrone Pasar Perjalanan Arab, sesi konferensi sing judhule "Penerbangan - kunci kanggo mbangun maneh lelungan internasional, mulihake kapercayan, solusi global lan bisnis pembangunan," dimoderasi dening presenter TV lan radio Phil Blizzard, karo panelis tamu kalebu, George Michalopoulos.

Kepala Petugas Komersial, Wizz Air; Hussein Dabbas, Proyek Khusus Manajer Umum kanggo wilayah MEA, Embraer lan John Brayford, Presiden, The Jetse Secara keseluruhan, panel kasebut minangka panemu babagan pamulihan kanthi nyebutake permintaan sing pungkasan, sing wiwitane bisa ngatasi kasedhiyan penerbangan nganti maskapai nerusake pra-reguler Layanan lan rute sing dijadwalake COVID, khususe rute domestik lan regional sing disepakati bakal dadi sing pertama sing pulih.

"Lalu lintas penumpang hiburan domestik lan regional bakal mari luwih dhisik. Iki bakal didorong dening panjaluk sing gedhe banget, dibantu dening watesan 'lokal' santai lan nambah kapercayan konsumen, "ujare Dabbas.

"Tren iki pungkasane bakal nambah permintaan maskapai kanggo pesawat sing luwih murah - maksimal 120 penumpang, ing rute langsung, kanthi nambah frekuensi layanan," tambahnya.

Kanggo nggambarake intine, Dabbas nuduhake keputusan pra-pandemi Air France-KLM supaya 30 jet A220 nalika ngumumake pensiun armada A380, kanggo nambah efisiensi bahan bakar maskapai lan biaya.

"IATA ngramal manawa pasar domestik bisa pulih nganti 96% level pra-krisis ing paruh kapindho taun iki, paningkatan 48% ing taun 2020 lan bali menyang level pra-COVID ing kuartal kaping 2024," ujare Dabbas.

Ngomong babagan nambah kapercayan konsumen, panel setuju yen kudu ana sawetara peraturan global, kolaborasi antarane badan industri, pamrentah, bandara lan maskapai sing gampang dingerteni lan universal.

"Minangka aturan karantina lan peraturan COVID liyane sing mbingungake, kudu disederhanakake. Pamrentah kudu fokus ing tes PCR lan vaksin. Penumpang butuh sumber informasi sing aman babagan penerbangan lan papan sing dituju, "ujare Dabbas," Kita minangka industri siji-dunya. "

Michalopoulos nambah, "Paspor vaksin minangka cara sing luwih maju lan uga penting kanggo komunikasi kanthi aman babagan AC. Sawetara wong mikir manawa udara sing didaur ulang ing pesawat ora aman, mula ora bener. Pesawat duwe sistem penyaringan sing efisien kaya ICU rumah sakit. ”

Nggoleki masa depan, Brayford minangka perusahaan sing tegele yaiku perusahaan The Jetsets sing dadi perintis kepemilikan fraksi ing jet bisnis pribadi, ujar manawa maskapai butuh rencana sing jelas kanggo maju.

"A ceruk dina iki bisa uga dadi tren utama sesuk, mula ora ana kesempatan sing kudu dilalekake, cara sawetara maskapai nambah angka penumpang kanthi muatan minangka conto sing apik. Fleksibilitas lan ngatur biaya uga dadi kunci. ”

Nganti saiki (Rebo 19 Mei) ing Dubai World Trade Center, acara taun iki nduwe 1,300 peserta pameran saka 62 negara kalebu UEA, Arab Saudi, Israel, Italia, Jerman, Siprus, Mesir, Indonesia, Indonesia, Korea Selatan Maladewa, Filipina, Thailand, Meksiko lan AS, negesake kekuwatan jangkauan ATM.

Tema pertunjukan ATM 2021 cocog karo 'A Fajar Anyar kanggo Plancongan & Pariwisata' lan sumebar ing sangang aula.

Taun iki, kanggo pertama kaline ing sejarah ATM, format hibrida anyar tegese ATM virtual mlaku seminggu mengko, saka 24-26 Mei, kanggo nglengkapi lan nggayuh pamirsa sing luwih akeh tinimbang sadurunge. ATM Virtual, sing debut ing taun kepungkur, kabukten sukses banget narik 12,000 pamiarsa online saka 140 negara.

eTurboNews minangka mitra media kanggo ATM.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.