Carlton Tower Jumeirah ing London kanggo mbukak maneh

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Dumunung nyawang Sloane Street sing misuwur ing dunya lan landmark utama London, Carlton Tower Jumeirah minangka tujuan modern lan modern kanthi sejarah sing sugeh lan bakal dibukak tanggal 1 Juni sawise direnovasi Rifai.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menara Carlton Jumeirah bakal mbukak lawang tanggal 1 Juni 2021 ing Knightsbridge modis London,
  • Sawise nutup 18 wulan kanggo ndandani, hotel kasebut ngalami transformasi paling jembar sajrone sejarah kanthi biaya luwih saka £ 100 yuta.
  • Grup Jumeira minangka perusahaan manajemen hotel sing berbasis ing UAE.

Aaron Kaupp, Wakil Presiden Regional Properti London, Jumeirah Frankfurt lan General Manager The Carlton Tower Jumeirah ujar: "Kita seneng banget nampani tamu sing dihargai sawise investasi sing penting lan renovasi hotel lengkap, kanthi kamar anyar, penawaran restoran, spa lan lawang mlebu lobi. Opening landmark iki disedhiyakake ing latar mburi pandemi, sing ndeleng jagad lan industri sing kita tresnani ngadhepi kasusahan ekstrem. Menara Carlton Jumeirah bakal dadi cahya pangarep-arep sajrone kita kangelan banget. Kita bakal nemokake maneh ing papan sing bakal ditemokake, minangka landasan kanggo komunitas London lokal, uga pimpinan perhotelan mewah ing jagad iki. "


Hotel kasebut njaga reputasi sing misuwur ing jagad kanggo layanan kelas kapisan lan tliti kanthi tliti, lan digawe maneh kanggo generasi tamu sing anyar.

Properti bintang lima kasebut asale dibukak ing taun 1961 dadi hotel menara pertama London lan dirayakake amarga paling dhuwur ing London nalika semana. Menara Carlton minangka conto glamor: papan sing bisa dideleng lan dideleng, ing endi lintang-lintang internasional tetep ana lan para sosialis Chelsea padha rame main. Wiwitane dirancang dening Henry End, sing uga tanggung jawab kanggo interior Hotel Hotel ing New York, hotel kasebut saiki wis diowahi kanthi studio desain interior lan arsitektur '1508 London'. Praktek desain kasebut digawe kanggo warisan hotel sing apik lan lokasi kanggo nggawe klasik modern kanthi interior tanpa wates lan apik banget lan endah banget. Ngurmati gaya modernis sing asli lan resik ing bangunan kasebut, 1508 London wis nyusun campuran eklektik arsitektur blok omah lan omah ing saubengé, nambah sudhut mlengkung alus, pop warna cerah lan bentuk terinspirasi organik ing saindenging ruangan. Posisi hotel sing apik banget iki menghadap Taman Cadogan, kebon pribadi sing dirancang ing taun 1804, luwih dibayangke ing saindhenging hotel, ngelingake para tamu akses unik menyang lapangan ijo lan lapangan tenis sing kepenak, biasane mung mbukak kanggo warga.

Kamar lan Suite

186 kamar tamu sing wis dipilih kanthi apik kabeh wis direnovasi kanthi standar sing paling dhuwur, dirancang kanggo nyedhiyakake rasa tentrem kanthi empasis cahya lan ruang. Meh 50% tombol ing The Carlton Tower minangka suite, nuduhake pilihan historis para pelanggan hotel kanggo nambah papan lan papan sing luwih dawa. 87 kamar lan suite duwe keuntungan balkon sing apik, nggunakake pemandangan sing apik banget ing London. Nggabungake estetika modernis kanthi gaya minimalis, kamar dilengkapi panel tembok bertekstur, perabotan kanthi alus lan aksen ing palet warna anget sing dipengaruhi dening warna warisan Inggris kanthi warna biru, ijo lan maroon uga jedhing marmer kanthi jubin kanthi Grown Ahli alkimia Anyar digawe yaiku Royal Suite, papan dununge paling istimewa ing hotel kasebut sing nduwe telung kamar turu kanthi pilihan kanggo privatisasi kabeh lantai kanthi keamanan lan kebijaksanaan.

Tekan lan Ruang Umum

Nyritakake tekane lan menehi tandha jabatan hotel minangka bangunan modernis penting ing London nalika dibukak yaiku nggawe patung eksternal gedhe dening Dame Elisabeth Frink (1930-1993), pematung nalika miwiti karir ing taun 1961 lan saiki ngakoni salah sawijining seniman Inggris sing paling penting ing jamane. Patung iki disimpen lan dipulihake, dadi sorotan saka lawang 'porte cochere' sing terus ana ing lawang kaca sing bisa dirancang. Liwat lawang kasebut, desain kasebut nggambarake aula agung Inggris klasik kanthi nggawe ruang dhuwur-dobel. Ing njerone gantung chandelier suling bespoke sing nggabungake interpretasi abstrak krisan, sing diilhami dening sejarah Taman Cadogan minangka kebon botani. Diakses saka lobi yaiku 'The Chinoiserie', ruang makan hotel sing paling disenengi ing hotel iki, saiki wis diowahi kanthi desain sing apik lan entheng. Kanthi konsep Jam Kue inovatif sing nyedhiyakake patisserie sedina muput, uga macem-macem favorit internasional lan dhaptar omben-omben sing akeh, Lounge iki bakal ngrebut papan sing cocog ing adegan sosial Knightsbridge. Kajaba iku, bar lobi sing mentas digawe nawakake pengalaman apik ing lingkungan sing sugeh.

Restoran Al Mare

Restoran tujuan ing hotel 'Al Mare' nawakake pengalaman makan sing apik lan apik sing ditawakake kabeh pesona masakan Italia, sing akrab lan mewah. Restoran kasebut ngidini pengalaman sing hebat, gastronomi, nggawa tamu lelungan liwat Italia lan dilengkapi pawon teater, ruang makan pribadi, lan restoran mewah. Koki Eksekutif hotel lan Kepala Koki Al Mare yaiku warga Italia Italia, Marco Calenzo, sing gabung karo hotel kasebut saka Zuma, dadi Chef Eksekutif. Sadurunge iki, Marco kerja ing Hotel Four Seasons kanthi internasional uga Lanesborough ing London.

Klub Fitness & Spa Puncak

Klub kesehatan sing misuwur ing hotel 'The Peak Fitness Club & Spa' dununge telung jubin lan wis dirancang kanthi lengkap. Kamar perawatan anyar digawe ing Talise Spa ing lantai loro lan area kolam renang sing dihidupake maneh. Kolam renang iki paling gedhe ing London ing hotel kanthi cahya awan lan interior sing padhang dilengkapi tampilan liwat langit-langit kaca kanthi dobel, diapit karo cabanas kolam renang kanggo santai. Kajaba iku, The Peak nawakake kelas studio, lan gym sing dilengkapi peralatan 'Technogym' ing lantai sanga, sing ora katon ing cafe sing kebak cahya saka The Peak kanthi pemandangan panorama ing saindenging ibukota. Kanthi desain lan fitur-fitur anyar uga dadi anggota sing winates banget, The Peak katon bakal njupuk maneh posisi kasebut ing ngarep dunia kesehatan mewah London.

COVID-19 Pertimbangan

Nderek pandhuan pemerintah kanggo nanggepi pandemi COVID-19, The Carlton Tower Jumeirah bakal nawakake layanan sing sampurna sing wis dingerteni, kanthi posisi resepsi kanthi wicaksana ing sisih siji, kanthi kamera pencitraan termal, kanggo nyilikake layanan lan rame ing foyer. Kabeh kamar turu duwe windows sing mbukak kanggo ngidini ventilasi alami, lan ruang publik hotel bakal tundhuk marang peraturan, kalebu PPE sing cocog kanggo personel restoran lan hotel.

Print Friendly, PDF & Email