Pemulihan pariwisata didhukung persatuan ing antarane mitra pariwisata

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pemulihan pariwisata didhukung persatuan ing antarane mitra pariwisata

Pemangku kepentingan ing sektor pariwisata ngandhakake manawa pemulihan industri kasebut didhukung dening persatuan ing antarane mitra pariwisata, sing wis dikonsumsi maneh sawise panandhang COVID-19. Akeh sing negesake manawa sektor kasebut durung nate dadi luwih manunggal.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing Jamaika, luwih saka 70 operator atraksi sing duwe lisensi lan luwih saka 5,000 operator transportasi darat kena pengaruh negatif saka pandemi COVID-19.
  2. Objek wisata saiki dilacak udakara 45 persen level 2019.
  3. Bandara, transportasi darat, hotel, atraksi, toko, lan liya-liyane wis kerja sama kanggo mulihake pariwisata.

"Aku yakin manawa cara kita mainake amarga sektor kasebut durung nate dadi setunggal," ujare Managing Partner, Chukka Caribbean Adventure Tours, John Byles. Dheweke nambahake manawa kabeh pelanggan, kalebu bandara, transportasi darat, hotel, atraksi, toko, lan sawetara jeneng, "durung tau komunikasi ing level sing wis kita komunikasi" kanggo mulihake industri.

Pandangane didhukung dening Anup Chandiram, Ketua Jaringan Belanja Jaringan Pariwisata Pariwisata (TLN); Brian Thelwell, Presiden Tur Koperasi Jamaika lan Mobil Limousine (JCAL) lan Vernon Douglas, Kepala Petugas Keuangan Layanan Publik Jamaika (JPS). Dheweke dadi presenter ing forum virtual, sing dianakake bubar, babagan: "Kepiye Pariwisata Ngaruh Sektor Liyane." Moderator kasebut yaiku Lisa Bell, Managing Director of Exim Bank. Sesi kasebut minangka sing paling anyar ing seri forum online limang bagean, sing dipimpin dening Jaringan Pengetahuan TLN.

Dituduhake manawa luwih saka 70 operator atraksi sing duwe lisensi lan luwih saka 5,000 operator transportasi darat kena pengaruh negatif saka pandemi COVID-19. Ing blanja, saiki akeh perusahaan ritel sing wis entek bisnis. 

Print Friendly, PDF & Email