Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Montserrat nyuda watesan karantina kanggo para wisatawan sing divaksinasi

Yen wong gagal menehi bukti vaksinasi, dheweke bakal dianggep wong sing durung divaksinasi kanthi lengkap.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wong dianggep patbelas dina sawise nampa dosis kaping pindho ing seri vaksin COVID-2 19 dosis
  • Wong dianggep patbelas dina sawise nampa dosis siji vaksin COVID-19 dosis siji
  • wong sing divaksinasi kanthi lengkap sing langsung menyang fasilitas karantina utawa papan isolasi sing ditetepake kudu tetep ana nganti 10 dina kliwat

Ing tanggal 16 Mei 2021, Pamrentahan Montserrat ngetrapake amandemen supaya Orde Kesehatan Publik (COVID-19 Suppression), nyuda persyaratan karantina kanggo wong-wong sing lelungan menyang pulau kasebut sing divaksinasi marang COVID-19 wiwit 14 dina nganti 10 dina.

Wong sing diidini mlebu Montserrat kudu menehi Petugas Kesehatan utawa Petugas Kesehatan bukti yen dheweke wis divaksinasi kanthi lengkap, uga tes PCR COVID-19 negatif sing dijupuk 72 jam sadurunge miwiti lelungan. Yen wong gagal nyedhiyakake bukti vaksinasi, dheweke bakal dianggep wong sing durung divaksinasi kanthi lengkap.

Miturut Aturan & Pesenan Statutory (SRO) 30 taun 2021, wong dianggep divaksinasi lengkap:

  • patbelas dina sawise nampa dosis kapindho ing seri vaksin COVID-2 19 dosis; utawa
  • patbelas dina sawise nampa siji dosis vaksin COVID-19 dosis siji.

Wong sing divaksinasi lengkap sing langsung menyang omah, papan dununge, fasilitas karantina utawa papan isolasi kudu tetep ana nganti 10 dina kepungkur, yen wis njupuk tes PCR COVID-19 utawa RNA COVID -19 antara 8 lan 10 dina sawise mlebu Montserrat lan ora kena infeksi COVID-19. Yen wong kasebut samesthine bakal lunga saka Montserrat sadurunge 10 dina, dheweke bakal diidini lunga.

Syarat karantina lan uji coba iki ora ditrapake kanggo wong-wong ing ngisor iki:

  • pengacara, hakim utawa pejabat pengadilan liyane sing arep teka ing Montserrat kanggo tujuan tampil utawa ketua proses pengadilan;
  • anggota kru pesawat utawa kapal (kalebu barang, kapal utawa kapal kurir utawa kapal);
  • teknisi non-penduduk yen wis diwenehake idin mlebu Montserrat sadurunge lelungan menyang Montserrat;
  • wong sing wis diidini dening Menteri kanggo mlebu ing Montserrat kanggo tujuan siyap-siyap bencana utawa sawise bencana;

Sawijining wong sing mlebu ing Montserrat sing durung divaksinasi kabeh kudu njupuk tes PCR COVID-19 nalika teka. Sawise mriksa imigrasi lan keamanan sing relevan, dheweke diidini terus menyang omah utawa papan dununge menyang karantina dhewe, utawa menyang fasilitas karantina utawa papan sing kapisah.

Wong kasebut kudu tetep karantina sajrone 14 dina, lan kudu tes PCR COVID-19 kaping pindho utawa tes RNA COVID-19 antara 12 lan 14 dina sawise mlebu Montserrat. Sawise tes iki negatif, lan 14 dina wis kliwat, wong kasebut diidini ninggalake karantina dhewe utawa fasilitas karantina. Yen individu kasebut diarep-arep ninggalake Montserrat sadurunge 14 dina, dheweke bakal diidini.

Print Friendly, PDF & Email