Australia Breaking News Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Tanggepan Australia marang COVID-19 pancen kudu dielingi global

Pilih basa sampeyan
Tanggepan Australia marang COVID-19 pancen kudu dielingi global
Tanggepan Australia marang COVID-19 - ENCORE

Tanggepan Australia marang COVID-19 wis iri karo pirang-pirang negara. Dr Fauci bubar muji negara kasebut amarga dheweke dadi pimpinan dunia ing "ngemot lan ngatur varian anyar."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tanggal 23 Maret, Australia mung duwe 5 kasus COVID-19 pungkasan, asale saka warga negara sing bali saka luar negeri.
  2. Nalika COVID-19 pisanan dadi ancaman kanggo Australia, pamrentah federal kanthi cepet nanggapi kanthi nutup watesan internasional lan ngetrapake program isolasi omah wajib.
  3. Gedung Opera Sydney bisa nampilake opera Italia "Ernani" dening Giuseppe Verdi sajrone pandemi sing isih nyengkuyung jagad iki.

Ing kasus unik ing produksi, Sydney Opera House nampilake opera Italia "Ernani" dening Giuseppe Verdi sajrone pandemi sing isih nyengkuyung jagad iki.

William A. Haseltine, ilmuwan Amerika sing misuwur amarga kerja keras babagan HIV / AIDS, genom manungsa, lan kegiyatan penting liyane, negesake sukses inisiatif sing ditindakake Pamaréntah Australia ing kawitan wabah COVID-19 ing salah sawijining risalah babagan perkara kasebut.

Ing tanggal 23 Maret 2020, Australia mung duwe 5 kasus COVID-19 paling anyar, asale saka warga Australia sing bali saka luar negeri kanthi karantina ing hotel sing dununge.

Nalika COVID-19 pisanan dadi ancaman asli kanggo Australia, pamrentah federal kanthi cepet nanggapi kanthi nutup wates internasional lan ngetrapake program isolasi omah wajib kanggo warga Australia sing bali. Negara-negara lan wilayah uga sementara nutup watese kanggo pisanan wiwit taun 1919 sajrone pandemi flu Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.