Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Tanggepan Australia marang COVID-19 wis iri karo pirang-pirang negara. Dr Fauci bubar muji negara kasebut amarga dheweke dadi pimpinan dunia ing "ngemot lan ngatur varian anyar."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tanggal 23 Maret, Australia mung duwe 5 kasus COVID-19 pungkasan, asale saka warga negara sing bali saka luar negeri.
  2. Nalika COVID-19 pisanan dadi ancaman kanggo Australia, pamrentah federal kanthi cepet nanggapi kanthi nutup watesan internasional lan ngetrapake program isolasi omah wajib.
  3. Gedung Opera Sydney bisa nampilake opera Italia "Ernani" dening Giuseppe Verdi sajrone pandemi sing isih nyengkuyung jagad iki.

Ing kasus unik ing produksi, Sydney Opera House nampilake opera Italia "Ernani" dening Giuseppe Verdi sajrone pandemi sing isih nyengkuyung jagad iki.

William A. Haseltine, ilmuwan Amerika sing misuwur amarga kerja keras babagan HIV / AIDS, genom manungsa, lan kegiyatan penting liyane, negesake sukses inisiatif sing ditindakake Pamaréntah Australia ing kawitan wabah COVID-19 ing salah sawijining risalah babagan perkara kasebut.

Ing tanggal 23 Maret 2020, Australia mung duwe 5 kasus COVID-19 paling anyar, asale saka warga Australia sing bali saka luar negeri kanthi karantina ing hotel sing dununge.

Nalika COVID-19 pisanan dadi ancaman asli kanggo Australia, pamrentah federal kanthi cepet nanggapi kanthi nutup wates internasional lan ngetrapake program isolasi omah wajib kanggo warga Australia sing bali. Negara-negara lan wilayah uga sementara nutup watese kanggo pisanan wiwit taun 1919 sajrone pandemi flu Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email
>