Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo ngunjungi Jamaika ing wulan Juni

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo ngunjungi Jamaika ing wulan Juni

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett (katon kiwa ing foto) lan kanca kolega, Senator, Hon. Aubyn Hill (katon ing sisih tengen), Menteri tanpa Portofolio ing Kementerian Pertumbuhan Ekonomi lan Penciptaan Pakaryan, nuduhake wektu sing sithik karo Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), Zurab Pololikashvili, (katon tengah) ngetutake level tinggi rapat dina iki ing Madrid, Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Strategi kanggo nuwuhake rebound pariwisata global dibahas ing rapat tingkat tinggi kasebut.
  2. Rencana kanggo Jamaika dadi tuan rumah Komisi Regional UNWTO kanggo Amerika uga dirampungake.
  3. Sekretaris Jenderal UNWTO bakal ngunjungi Jamaika ing wulan Juni, kunjungan kaping pisanan ing Karibia sing nganggo basa Inggris.

Sajrone rapat kasebut, dheweke ngrembug babagan strategi kanggo nuwuhake rebound industri pariwisata global lan uga ngrampungake rencana supaya Jamaika dadi tuan rumah rapat Komisi Regional UNWTO kanggo Amerika (CAM) saka tanggal 23-24 Juni 2021. Saiki Jamaica dadi ketua CAM lan bakal mundur posisine ing Majelis Umum ing Maroko ing wulan Oktober.

Menteri Bartlett uga negesake manawa Kabinet wis nyetujoni JamaikaKandidat kanggo Dewan Eksekutif UNWTO kanggo periode 2022-2026.

Sekretaris Jenderal ngarepake bakal ngunjungi Jamaika kanggo rapat CAM ing wulan Juni uga demo resmi Pusat Ketahanan Pariwisata lan Pusat Manajemen Krisis Global. Iki bakal dadi pertama kaline Pak Pololikashvili bakal niliki Karibia sing nganggo basa Inggris.

Print Friendly, PDF & Email