Aja takon, nanging Pasar Plancongan Arab Dubai nggawe tren anyar kanggo Plancongan lan Pariwisata

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pasar Plancongan Arab Dubai nggawe gaya anyar nanging ora diidini

Keprungu banget saka para peserta pameran babagan kepiye rasane aman lan kepenak nalika nindakake bisnis ing Pasar Plancongan Arab. Ana swasana positif lan kapercayan manawa industri lelungan bakal pulih ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. Aku seneng banget karo tim Pasar Perjalanan Arab nalika nutup tirai dina iki ing ATM 2021 ing Dubai, Direktur Pameran Danielli Curtis ngirim menyang akun Linkedin.
  2. Umpan balik dening para pameran ing Pasar Plancongan Arab pancen positif lan nuduhake tandha pangarep-arep lan rasa lega.
  3. UNWTO lan WTTC ora nuduhake flag ing ATM ing Dubai, nalika WTN rawuh

"Kita wis duwe umpan balik positif babagan kabeh babagan kualitas rapat lan sesi inovatif sing ditindakake. Reuni maneh karo sampeyan kabeh minangka salah sawijining prestasi paling luar biasa lan kita duwe hak istimewa kanggo nggawa sampeyan acara lelungan lan turisme kaping pisanan ing 18 wulan ", minangka tanggapan saka Direktur Pameran Danielle Curtis sing dadi wakil saka Reed Travel Expo Inggris. Omongane dikumandhangake dening meh kabeh wong sing melu acara nyetel tren ing Dubai iki.

Pasar Plancongan Arab 2021 luwih cilik dibandhingake karo edhisi sadurunge, nanging ing tengah pandemi, iki dikarepake.

Ngelingi iki minangka tandha lan kesempatan kaping pisanan kanggo jagad iki gabung, kaget kabeh Amerika, Australia, Afrika, akeh Asia, lan Eropa ora njupuk kesempatan kanggo pameran ing ATM. Sawetara wilayah ing saindenging jagad, kalebu India, Nepal, Brasil, utawa Afrika Selatan ngalami kahanan COVID-19 sing mbebayani lan mesthine ora bisa ditemokake. Nanging ATM minangka wiwitan lan preduli saka pirang-pirang negara sing dipamerake, nanging saiki isih dadi tren kanggo industri plancongan lan pariwisata, lan khusus kanggo sektor Rapat lan MICE.

Kejaba anane akeh banget saka Wilayah Teluk, Jerman lan khusus ngunjungi Berlin, nyoba banget dideleng. Minangka siji-sijine negara sing nganakake konferensi pers.

The Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) mung rampung sawijining puncak global ing Cancun, Meksiko lwulan ast. WTTC wis ngandhani pendekatan supaya dadi template global kanggo acara. KTT WTTC wis katon minangka pamecah es kanggo acara plancongan lan pariwara global.

Anehe, yen WTTC ora ana ing ATM. CEO WTTC Gloria Guevara ora komentar babagan kenapa organisasi sing ngaku makili industri swasta utama ora duwe jabatan ing acara Dubai.

Pasar Plancongan Arab Dubai nggawe gaya anyar nanging ora diidini
Ketua WTM nemoni anggota

UNWTO, ing Organisasi Pariwisata Dunia uga ora ana. UNWTO lan WTTC mbukak kantor regional ing Arab Saudi. Arab Saudi njupuk peran penting ing puncak Cancun WTTC lan Pasar Plancongan Arab ing Dubai, UNWTO lan WTTC ora entuk kesempatan kanggo nuduhake persatuan lan kepemimpinan.

Sawetara anggota sing nembe didegake Networ Pariwisata Duniak (WTN) teka bebarengan ing Dubai. Ketua Juergen Steinmetz ujar: "Pancen apik karo anggota. ATM mbukak kesempatan kanggo sektor lelungan.

Pasar Plancongan Arab ngandhakake marang Ketua Jaringan Pariwisata Dunia: "Watesan kapasitas amarga sore jaringan ATM luwih cilik tinimbang taun-taun biasa, dadi aku wedi yen ora bisa nampung kabeh wong amarga watesan sing ditemtokake dening peraturan COVID-19 lan undhangan kanggo partai jaringan ATM ora mungkin. ”

Tinimbang bengok-bengok karo jagad iki, panitia nglindhungi supaya ora mbabarake pameran lan awake dhewe kanthi pitakon media. Siji-sijine konferensi pers eTurboNews sing dingerteni, yaiku sing diatur dening Dewan Pariwisata Jerman lan Visit Berlin.

Pasar Plancongan Arab Dubai nggawe gaya anyar nanging ora diidini
Konferensi Pers Jerman

ATM minangka campuran paméran lan paméran. Sawetara diskusi panel babagan bidang penerbangan, keramahan, lan investasi.

Pasar Plancongan Arab Dubai nggawe gaya anyar nanging ora diidini
Jordan Stand
Print Friendly, PDF & Email