Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Jerman Breaking News Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa Help Alliance ndhukung luwih saka 40,000 wong sing mlarat ing saindenging jagad ing taun 2020

Lufthansa: Bantuan aliansi ndhukung 40,000 wong sing mlarat ing saindenging jagad ing taun 2020
Lufthansa Help Alliance ndhukung luwih saka 40,000 wong sing mlarat ing saindenging jagad ing taun 2020
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa Group NGO kanthi cepet nanggepi kahanan sing wis disebabake amarga krisis Corona lan bisa nerusake kerja penting ing bidang pendhidhikan, kerja lan penghasilan, pencegahan, pasokan kesehatan lan panganan ing 39 proyek kasebut ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bagéyan sumber daya dana didedikasikan maneh kanggo langkah darurat Corona lan kegiatan penggalangan dana tambahan diwiwiti
  • Laporan taunan anyar nyedhiyakake informasi babagan dampak proyek
  • Fokus kerja 2020 yaiku proyek ing India

Kahanan saiki ing India lan akeh wilayah liya ing donya nuduhake pengaruh serius saka pandemi Corona, utamane tumrap wong sing paling ringkih lan paling mlarat. Ing daerah kumuh padhet, meh ora bisa tundhuk karo aturan kadohan lan higienis. Kajaba iku, akses menyang banyu ngombe sing resik utawa perawatan medis ora bisa ditindakake kanggo akeh wong.

Minangka organisasi pitulung sing aktif sacara global, mula aliansi mbantu minangka tanggung jawab sing penting banget kanggo dhukungan kanthi tegas marang wong-wong sing paling kena pengaruh krisis global lan kanggo nyuda konsekuensi negatif sabisa-bisa. Ing Klompok Lufthansa LSM kanthi cepet nanggepi kahanan sing wis disebabake amarga krisis Corona lan bisa nerusake kerja penting ing bidang pendhidhikan, kerja lan penghasilan, pencegahan, pasokan kesehatan lan panganan ing 39 proyek kasebut ing taun 2020. Taun iki, pitung proyek tambahan bakal dibiayai, limang ing Eropa.

"Kita nandur modal udakara 2.5 yuta euro ing proyek lan bisa dhukungan luwih saka 40,000 wong ing saindenging jagad iki. Paling ora, nanging paling ora amarga kita nyedhiyakake sawetara dana kanggo pitulung Corona sing penting, kayata nyebarake paket panganan lan artikel higienis sing ngidini kita nyedhiyakake pasokan darurat tambahan kanggo wong, "kepiye Andrea Pernkopf, direktur aliansi pitulung, ngringkesake karya kasebut organisasi bantuan ing laporan tahunan organisasi 2020, sing diterbitake dina iki. Antarane liyane, ngemot nomer kunci rinci babagan dampak karya proyek - telung crita pengaruh sing nyenengake - sorotan sumbangan lan tokoh finansial sing paling penting.

Wangun langkah-langkah pitulung darurat Corona ing taun 2020

Ing taun pelaporan 2020, mbantu aliansi sinau luwih saka 37,000 wong babagan Corona lan nglatih luwih saka 30,000 wong sing mbutuhake langkah-langkah kebersihan. Ing bidang perawatan darurat, LSM nyedhiyakake sekitar 18,000 wong topeng lan luwih saka 10,000 wong produk panganan lan higienis.

Thanks kanggo langkah sing ditindakake kanthi cepet, udakara 20,000 bocah lan wong enom bisa terus melu program pendhidhikan organisasi pitulung - umume kanthi digital.

Bocah butuh masa depan - penggalangan dana kanggo proyek bantuan ing India

Penekanan utama gaweyan aliansi pitulung yaiku proyek bantuan ing India: Hasil sing digawe kanggo aliansi pitulung saka RTL Donation Marathon 2020 bebarengan karo Mastercard bakal nguntungake bocah-bocah wadon sing ditinggalake ing proyek kasebut "Pendidikan nggawe kesempatan kanggo bocah-bocah ing dalan." Umume wong-wong mau manggon ing omah ing Dehradun, ibukutha negara bagian Uttarakhand, sing pancen sithik banget lan butuh renovasi. Thanks kanggo sumbangan, iki bakal ganti. Kampanye penggalangan dana sukses saka loro perusahaan Mastercard lan Miles & More ing musim semi taun 2021, sing dianakake kanggo taun katelu kanthi berturut-turut, uga mundhak udakara 200,000 euro. Sumbangan uga bakal digunakake kanggo bocah lan bocah cilik sing kekurangan ing telung proyek India sing dianakake aliansi pitulung. Aliansi pitulung seneng babagan saben sumbangan sing nyengkuyung dana pencegahan lan bantuan darurat Covid-19 lan njamin 100 persen saben sen sing diwenehake kerja ing proyek kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.