Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pelancong LGBTQ +: Kepenginan banget bali menyang plancongan sadurunge pungkasan taun

Survei IGLTA fokus ing kemungkinan individu LGBTQ + milih macem-macem kegiatan sing gegandhengan karo lelungan sajrone nem wulan sabanjure, maneh nuduhake kekarepan lelungan lan keragaman pasar lelungan LGBTQ +.

Print Friendly, PDF & Email
  • 73% responden global ujar manawa dheweke bakal plancongan sabanjure sadurunge pungkasan taun 2021
  • 23% responden wis nggawe reservasi lelungan sajrone seminggu kepungkur
  • Tanggepan teka saka 6,300 LGBTQ + wisatawan ing saindenging jagad

Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional, kanthi dhukungan saka IGLTA Yayasan, bubar nerbitake temuan pisanan saka Survei Perjalanan L2021TQ + Post COVID-19 6,300. Tanggepan teka saka udakara XNUMX wisatawan LGBTQ + ing saindenging jagad, kanthi perwakilan paling gedhe saka Amerika Serikat, Brasil, Meksiko, India lan Uni Eropa.

  • Setahun mlebu pandemi, kepinginan kanggo bali plancongan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Saklawasé telung perempat (73%) responden global ujar manawa dheweke bakal plancongan sabanjure sadurunge pungkasan taun 2021
  • Saklawasé seprapat (23%) responden wis nggawe reservasi lelungan sajrone seminggu kepungkur, nalika njupuk survey

"Nalika nindakake panelitian sentimen lelungan COVID-19 kaping pisanan LGBTQ taun kepungkur, pandemi iki wiwit umume lan kabeh durung mesthi. Nanging, asile ora bisa ditolak: Pelancong LGBTQ + kepengin banget lelungan kanthi cepet, ”ujare John Tanzella, Presiden / CEO IGLTA. "Kita pengin mbaleni proyek iki setaun kepungkur dadi wektu sing tantangan iki kanggo nguatake ketahanan para wisatawan LGBTQ +, lan menehi juara pentinge ekuitas, keragaman, lan kalebu ing jangkauan tujuan."

Survei kasebut uga fokus ing kemungkinan individu LGBTQ + milih macem-macem kegiatan sing gegandhengan karo lelungan sajrone nem wulan sabanjure, maneh nuduhake kekarepan lelungan lan keragaman pasar lelungan LGBTQ +. 

  • 58% cenderung / cenderung tetep ing hotel utawa resort
  • 68% cenderung / cenderung njupuk plancongan plancongan domestik
  • 45% cenderung / cenderung tetep menginap ing omah plancongan, kondo utawa apartemen sewaan
  • 31% bisa uga / seneng plancongan plancongan internasional
  • 19% kemungkinan / bakal ngunjungi taman hiburan
  • 25% cenderung / cenderung njupuk plancongan klompok
  • 13% kemungkinan / cenderung njupuk pelayaran
  • 50% cenderung / cenderung njupuk jarak tempuh jarak adoh (3 jam utawa kurang)
  • 36% cenderung / cenderung njupuk pesawat jarak jauh (3-6 jam)
  • 26% cenderung / cenderung njupuk pesawat jarak jauh (6 jam utawa luwih)
  • 43% cenderung / cenderung bakal melu LGBTQ + Pride Event

Survei Perjalanan IGLTA Post COVID-19 LGBTQ + dileksanakake antarane 26 Maret lan 9 April 2021 liwat jaringan global asosiasi, kalebu anggota lan mitra media. Tanggepan kasebut teka saka 6,324 individu ing saindenging jagad sing identitas minangka LGBTQ +. Tinekanan kanggo entuk paritas jender sing luwih gedhe ing survey iki.

  • 57% responden sing diidentifikasi minangka homo; 19% lesbi; Biseksual 17%
  • 70% responden umure umure 25 lan 64
  • 63% responden kalebu pria; 31% wanita, 1% transgender, 4% ngidentifikasi non-biner utawa luwih seneng nggambarake awake dhewe

Print Friendly, PDF & Email