Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Investor lan hotelier Warren Newfield mundur dadi duta besar Grenada ing Gedhe lan Konsul Jendral ing Miami

Warren Newfield mundur dadi Duta Besar Grenada ing Gedhe lan Konsul Jendral ing Miami, kanthi nyebutake kabijakan anti-bisnis pemerintah sing saya ngrusak.

Print Friendly, PDF & Email
  • Newfield ngundang pamrentah negara kasebut kanggo menehi kabijakan anti-bisnis
  • Grenada, sawijining negara udakara 110,000, dununge ana ing ujung kidul rantai pulau Karibia
  • Pak Newfield wis dadi driver utama ing mburine Kimpton Kawana Bay

Negara pulau cilik Grenada saiki wis ilang layanan diplomatik saka salah sawijining penguat utama, sing njaluk pamrentah negara kasebut kanggo menehi kabijakan anti-bisnis.

Warren Newfield, investor terkenal, eksekutif pertambangan lan pangembang hotel, sing wis dadi 2015 dadi duta besar Grenada lan salah siji saka telung konsul jenderal negara Karibia ing Amerika Serikat, ngumumake mundur dina iki saka kalorone, kanthi nyebutake pamrentah Grenadian sing dadi investasi lan bisnis asing sing saya volat lan larang regane ing negara kasebut.

Ing surat menyang Menteri Luar Negeri, Oliver Joseph, Pak Newfield nulis manawa "kepemimpinan negara kasebut, sadurunge duwe kepentingan bangsa lan nambut investasi asing lan pembangunan ekonomi, wis malih dadi rezim anti-bisnis." 

Pak Newfield ujar nalika mundur, "Muga-muga sampeyan lan wong liya bakal njupuk tindakan iki kaya sing dikarepake - minangka panjaluk kanggo mulihake nalar lan aturan ukum menyang pamrentah lan nggawa kita bali menyang papan sing bisa ditindakake ing Grenada . "

Grenada, sawijining negara udakara 110,000, dununge ana ing ujung kidul rantai pulau Karibia, udakara 100 mil sisih lor Venezuela.

Pendhudhuk ing Afrika Kidul sing nate sukses ing sektor pertambangan ing negara kasebut, Pak Newfield entuk kewarganegaraan Grenadian lan wis ora kerja lungguh ing peran minangka perwakilan bisnis lan diplomatik kanggo nggawa investasi manca negara, utamane ing keramahan lan layanan sektor. Pariwisata minangka komponen penting ing ekonomi negara kasebut.

Newfield wis dadi driver utama ing mburine Kimpton Kawana Bay, resor bintang lima sing dikembangake kanggo investor ing Grenada sing banjur bisa entuk kewarganegaraan Grenadian liwat program kewarganegaraan sing nguntungake pamrentah.

Dadi tanpa gaji utawa ganti rugi liyane, Pak Newfield nglumpukake puluhan yuta dolar kanggo ekonomi Grenadian, ngasilake atusan lapangan kerja kanggo warga pulau.

Print Friendly, PDF & Email