Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Hotel Hawaii nglaporake penghasilan sing luwih gedhe ing wulan April 2021

Nganti saiki, statistik kanggo RevPAR hotel ing saindhenging negara luwih murah tinimbang dibandhingake karo patang wulan pertama taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bathi kamar hotel Hawaii ing saindenging negara mundhak dadi $ 237.2 yuta (+ 2,210.8%) ing wulan April
  • Properti Kelas Mewah entuk RevPAR $ 335, kanthi ADR $ 720 lan pendhudhukan 46.5 persen
  • Properti Kelas Midscale & Economy entuk RevPAR $ 148 kanthi ADR $ 261 lan pendhudhukan 56.8 persen

Ing wulan April 2021, hotel ing Hawaii ing saindenging negara nglaporake penghasilan sing luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan dibandhingake karo April 2020, sing minangka wulan pertama sing kena pengaruh gedhe saka pandemi COVID-19. Pesenan karantina Hawaii kanggo para plancong amarga pandemi COVID-19 diwiwiti tanggal 26 Maret 2020, sing langsung nyebabake penurunan dramatis kanggo industri hotel. Ing taun saiki, statistik kanggo RevPAR hotel ing saindhenging negara lan papan pendhudhukan luwih murah tinimbang patang wulan pertama taun 2020.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) Divisi Riset, RevPAR ing saindenging negara ing wulan April 2021 yaiku $ 153, sing luwih saka 1,000 persen luwih dhuwur tinimbang April kepungkur. ADR luwih saka kaping pindho tingkat pungkasan taun ($ 300, + 138.6%), lan pendhudhukan 50.8 persen (+42.0 poin persentase), sing bakal nguciwani kinerja pra-pandemi (Gambar 1). Temuan laporan kasebut nggunakake data sing dikompilasi dening STR, Inc., sing nganakake survey hotel paling gedhe lan paling lengkap ing Kepulauan Hawaii. Kanggo wulan April, survey kalebu 138 properti sing makili 43,760 kamar, utawa 81.0 persen kabeh properti panginepan lan 84.4 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Sajrone April 2021, umume penumpang sing teka ing luar negeri lan antar-kabupaten sing lelungan bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes Terpercaya liwat program Plancongan Aman negara. . Kabeh lelungan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii. County Kauai gabung maneh karo program Safe Travels tanggal 5 April 2021. Kabupaten Hawaii, Maui lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan April.

Bathi kamar hotel Hawaii ing saindenging negara mundhak dadi $ 237.2 yuta (+ 2,210.8%) ing wulan April. Panjaluk kamar yaiku 789,800 kamar wengi (+ 868.5%) lan pasokan kamar yaiku 1.6 yuta kamar wengi (+ 67.3%) (Gambar 2). Akeh properti sing nutup utawa nyuda operasi wiwit wulan April 2020. Yen penghunian kanggo wulan April 2021 diitung adhedhasar pasokan kamar pra-pandemi wiwit April 2019, hunian bakal 12.2 persen kanggo wulan kasebut (Gambar 7). Amarga pengirangan pasokan kasebut, data komparatif kanggo pasar lan kelas rega tartamtu ora kasedhiya ing wulan April.

Properti Kelas Mewah entuk RevPAR $ 335, kanthi ADR $ 720 lan pendhudhukan 46.5 persen. Properti Kelas Midscale & Economy entuk RevPAR $ 148 (+ 616.2%) kanthi ADR $ 261 (+ 186.8%) lan pendhudhukan 56.8 persen (+34.0 persen poin).

Hotel ing County Maui mandhegani kabupaten ing April RevPAR $ 300 (+ 2,220%), kanthi ADR $ 483 (+ 333.5%) lan pendhudhukan 62.1 persen (+50.5 poin persentase). Wilayah resor mewah Maui, Wailea duwe RevPAR $ 420, kanthi ADR $ 773 lan pendhudhukan 54.4 persen. Wilayah Lahaina / Kaanapali / Kapalua duwe RevPAR $ 251 (+ 6,222.4%), ADR $ 399 (+ 407.2%) lan pendhudhukan 62.9 persen (+57.8 poin persentase).

Print Friendly, PDF & Email