Yayasan Sandal 10 taun mbantu Karibia

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Yayasan Sandal 10 taun mbantu Karibia

Taun iki dadi ulang taun 10 taun Yayasan Sandal, cabang dermawan Sandal lan Pantai Resor.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yayasan Sandals minangka lengen filantropi Sandals Resorts International.
  2. Wis liwat Yayasan Sandal lan Pantai menehi bali menyang komunitas.
  3. Sajrone 10 taun kepungkur, Sandal ora bisa leren menehi pengaruh positif marang urip luwih saka 840,000 wong ing saindenging Karibia.

Sajrone dasawarsa, Yayasan Sandal wis mbantu Karibia liwat pangembangan pangowahan positif liwat proyek komunitas, pendhidhikan, lan lingkungan. Yayasan kasebut minangka cara Sandal lan Pantai kanggo menehi bali menyang komunitas liwat inisiatif sing ndhukung, ngundhakake, lan ningkatake urip masarakat Karibia.

The Yayasan Sandal minangka lengen filantropi Sandals Resorts International. Minangka puncak 3 taun pengabdian kanggo muter peran penting ing urip komunitas ing saindenging Karibia.

Kulawarga Sandal lan Pantai kalebu luwih saka kolega ing 4 merek lan kantor perusahaan - yaiku komunitas asal tim Sandal. Pramila dheweke nindakake kabeh sing bisa kanggo nggawe prabédan ing Karibia - amarga kanggo tim Sandal, babagan kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email