24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Plancongan Petualangan News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Maneka Warta

Tren boat kanggo musim panas kapindho COVID

Tren boat kanggo musim panas kapindho COVID
Tren boat kanggo musim panas kapindho COVID

Ing jaman pandemi coronavirus, nemokake cara kanggo nggawe ruangan ing njaba wis dadi alat slamet sing penting. Ing taun kepungkur, industri prahu ndeleng sawetara rekaman pamilik kapal anyar sing ana ing banyu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan prahu, jarak adoh sosial dadi prioritas sajrone pandemi COVID-19.
  2. Boiler sing melu survey ngarepake kegiyatan bakal nambah musim panas iki dibandhingake taun kepungkur.
  3. Udakara sepertiga para pelaut nemokake yen saya angel golek papan dock lan marina.

Loro-lorone boater anyar uga boater musiman padha ganti kebiasaan dadi jarak sosial kanthi alami nalika nggunakake rasa tresnane kanggo outlet rekreasi. Miturut survey 3,500 boater, tren iki bisa diarepake nganti musim panas 2021.

Pangaribawa pandemi prahu lan tumindak lelungan:

• Rencana 24 persen plancongan / numpak kapal (mungsuh bentuk lelungan liyane) amarga pandemi.

• 35 persen rencana nggunakake boat utamane kanggo pelayaran ing cedhak omah.

• 20 persen nyebutake pandemi kasebut minangka sebab kanggo nambah musim prahu maneh ing 2021.

• 52 persen pelaut sing ditinjau mengantisipasi kegiatan prahu munggah musim panas iki dibandhingake taun kepungkur.

• 16 persen nganyari dadi kapal sing luwih gedhe ing taun 2020 utawa bakal direncanakake ing taun 2021.

• 52 persen rencana nggunakake boat utamane kanggo mancing (65 persen ing dharatan / 30 persen ing daratan / 5 persen banyu tawa).

• 30 persen luwih angel golek dockage lan / utawa marina space.

Kanthi adol jumlah kapal anyar ing luwih saka sepuluh taun lan mlebu kapal anyar, ing taun 2020 pamilik kapal anyar 142 persen luwih cenderung mbutuhake layanan tanpa wates, 108 persen luwih akeh butuh bahan bakar sing dikirimake, lan 11.2 persen luwih cenderung mbutuhake lompatan batere. Utawa, pamilik kapal anyar 22 persen luwih cenderung ora butuh tow.

Kanthi jumlah pelaut anyar sing nggawe banyu maneh, kabutuhan pendidikan prahu durung mesthi luwih penting. 69 persen pelaut sing disurvei golek saran luwih lengkap babagan pitulung navigasi lokal, pencegahan kacilakan, lan dhasar prahu umum.

Survey sing ditindakake dening Sea Tow Services International

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.