24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News wong tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Saudi mung nyewa Wanita Paling Kuat ing Pariwisata, Gloria Guevara

Menteri Pariwisata Saudi mung nyewa Wanita Paling Kuat ing Pariwisata, Gloria Guevara
wttcaward
ditulis dening Dmytro Makarov

Umume jagad iki ngupayakake njaga pariwisata ing bisnis, dene Arab Saudi nandur modal atusan yuta kanggo nyedhiyakake Kerajaan minangka pusat global ing sektor iki. Ngrekrut wanita paling kuat ing pariwisata, CEO WTTC Gloria Guevara minangka penasihat menteri nuduhake manawa negara kasebut serius, lan niat wis jelas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gloria Guevara minangka menteri pariwisata ing Meksiko, dadi CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC), lan saiki bakal pindhah menyang Arab Saudi kanggo menehi saran marang menteri pariwisata kerajaan, HE Ahmed Al Khateeb.
  2. Arab Saudi butuh koreksi babagan persepsi hak asasi manungsa, kesetaraan, lan keterbukaan, lan nyewa Ms. Guevara bisa uga nuduhake kekarepan sinau lan kanggo ngganti.
  3. Arab Saudi dadi pusat pariwisata dunya kanthi kantor regional dening UNWTO, WTTC, Global Resilience and Crisis Center, lan liya-liyane sing kemungkinan bakal ngetutake.

Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) CEO Gloria Guevara mung ngrampungake puncak global kaping pisanan sajrone pandemi COVID ing negarane, Meksiko, ing Cancun. Arab Saudi duwe peran penting ing pertemuan puncak iki sing nggawa delegasi gedhe kalebu menteri pariwisata Kerajaan Inggris, Yang Mulia Ahmed Al Khateeb.

Menteri kasebut dianggep luwih kaya VIP. Dheweke nampa akeh pangakuan saka CEO WTTC. Saiki Gloria Guevara entuk penghargaan saka menteri Saudi.

Cancun minangka papan desas-desus babagan Guevara sing mikirake bakal ditinggalake dadi wanita paling kuat ing pariwisata dadi CEO WTTC dadi penasihat menteri Arab Saudi. Gloria nalika semana dikandhani eTurboNews:

Gosip - ora yakin sumber - Nanging mung desas-desus!

Nanging desas-desus dadi kasunyatan nalika menteri pariwisata Saudi nyambut dheweke ing tim wingi.

Sugeng teka. CEO pertama Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia marang eTurboNews dina iki:

"Peran liyane sing apik kanggo kancaku Gloria Guevara .... Ora mung presiden wanita WTTC pertama, nanging jabatan paling dhuwur sing saiki dadi tujuan wisata bintang abad kaping 21. Lan sesanti sing apik banget saka Arab Saudi. Ngarep-arep kanggo nerusake sesambetan sing kuat kanggo ningkatake lelungan sing ramah iklim karo Arab Saudi minangka pendorong tumindak global, "ujare Profesor Geoffrey Lipman, presiden SUNx Malta

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, ujar: "Wah, apik tenan. Dewan Pariwisata Afrika ngarep-arep bisa kerja bareng karo Gloria lan Kerajaan Arab Saudi. Arab Saudi duwe peran penting ing pariwisata global lan jagad wisata lan pariwisata ing saindenging Afrika. "

Juergen Steinmetz, ketua, lan pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia, nambahake: “Ora ana kejutan yen dideleng saka apa sing dakkandhakake ing Cancun. Atas nami Jaringan Pariwisata Dunia, aku pengin matur suwun karo Gloria Guevara amarga tugas penting sing anyar. Bab WTN lan klompok minat ing Arab Saudi kanthi pimpinan HRH Dr. Abdulaziz Bin Naser Al Saud lan Pak Raed Habbis aktif wiwit kita miwiti diskusi babagan mbangun maneh.lancaran.

"Kanggo Arab Saudi milih Ms. Guevara dadi penasihat menteri nuduhake kekarepan kerajaan kanggo ngamanake peran global sing anyar dadi tren lan pamimpin pariwisata. Iki uga nuduhake tujuan kerajaan kanggo toleransi, kesetaraan, lan kepemimpinan.

"Arab Saudi nggawe visa turis kanggo non-Muslim kasunyatan sadurunge COVID-19 pecah. Saiki kerajaan bakal dadi pisanan kerajaan bisa nampani turis internasional. Ngliwati pandemi iki, Arab Saudi ngentekake atusan yuta kanggo mbangun infrastruktur lan siyap kanggo pengunjung. Arab Saudi duwe visi sing jelas, lan kesempatan kanggo kancane Gloria kanggo main peran nggawe visi iki dadi kenyataan. Sugeng. ”

Tembung Gloria sing asor dhewe ngringkes kabeh: "Saudí pengin mbantu pemulihan kanthi global lan njaluk tulung aku. Siaran pers jelas.

Iki minangka rilis pers asli:

Menteri Pariwisata Arab Saudi ngumumake janjian saka Gloria Guevera Manzo, CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) pungkasan, menyang jabatan Kepala Penasihat Khusus.

Menteri Pariwisata Saudi mung nyewa Wanita Paling Kuat ing Pariwisata, Gloria Guevara
gloriasaudi

Minangka penasehat khusus Menteri Pariwisata, Gloria bakal nggunakake luwih saka 25 taun pengalaman sektor pariwisata umum lan swasta kanggo nggampangake kolaborasi internasional, ngembangake modal manungsa lan nyumbang kanggo pangiriman investasi pariwisata ambisius, skala besar Kerajaan Inggris. Wawasan 2030.

Mulia Ahmed Al Khateeb nampani janjian kasebut, ujar: "Industri pariwisata Arab Saudi duweni potensi sing luar biasa lan wis ndhukung pertumbuhan ekonomi lan nggawe lapangan kerja ing Kerajaan Inggris, sejajar karo Wawasan 2030 lan pimpinan HM King Salman lan HRH Putra Mahkota.

"Kita duwe warisan nasional sing kuat lan ewonan crita unik sing bakal diwenehake. Gloria nggawa keahlian internasional lan jaringan global sing hebat banget wiwit makili sektor pariwisata global lan plancongan minangka CEO WTTC lan pengalaman langsung karo industri pariwisata anyar wiwit jaman semana dadi Sekretaris Pariwisata ing Meksiko, sing bakal mbantu kita investasi skala besar ing pariwisata pindhah menyang level sabanjure. "

Gloria Guevara Manzo ujar: "Aku pengin dadi bagean saka transformasi lan nggawe visi Arab Saudi dadi tujuan wisata utama dadi kenyataan. Pariwisata minangka sektor sing paling janjeni ing Arab Saudi; iki wis kabukten wiwit 2019 nalika Karajan pisanan mbukak kanggo pengunjung internasional lan dadi pemain paling cepet lan paling apik ing Perjalanan lan Pariwisata ing skala global *.

"Ing taun 2020, kepemimpinan Saudi wis nindakake tugas sing hebat kanggo ngatur krisis COVID-19 lan mbangun pariwisata domestik nalika terus menehi saran kanggo keselarasan industri global lan pemulihan, lan aku yakin manawa kaprigelan pirang-pirang taun bisa mbantu nyepetake fase pembangunan, "lanjutnya.

"Luwih saka 50% tenaga kerja wisata lan pariwisata global kalebu wanita lan Arab Saudi kanthi cepet nambah wanita, mula aku uga ngarep-arep janjianku bakal menehi kekuwatan luwih akeh wanita Saudi kanggo ngupayakake karir ing pariwisata, gegayuhan karo posisi kepemimpinan, lan ngrampungake target pemberdayaan wanita Vision 2030, ”tambah Gloria.

Arab Saudi wis ngrambah kemajuan ing industri anyar; njupuk peran utama ing kebangkitan sektor pariwisata sawise COVID-19 liwat kepresidenan G20, sing nggayuh janji gabungan saka negara-negara peserta kanggo kolaborasi ngembangake pengalaman pariwisata sing berkelanjutan lan asli; nerbitake luwih saka 400,000 visa pariwisata ing enem wulan pertama wiwit diluncurake sistem visa turis anyar ing September 2019 lan ngluncurake dana pariwisata SAR400 milyar lan program Mitra Pariwisata SAR2 milyar.

Menteri Pariwisata ngupayakake pangembangan sektor kasebut menyang target Visi 2030 kanggo nambah kontribusi pariwisata menyang PDB saka 3% dadi luwih saka 10%, nggawe tambahan sayuta lapangan kerja kanggo warga Saudi lan nambah jumlah pengunjung dadi 100 yuta ing taun 2030.

Menteri Pariwisata Arab Saudi

Menteri Pariwisata Saudi Arabia nuntun ekosistem Pariwisata Saudi, kanthi dhukungan saka Otoritas Pariwisata Saudi lan Dana Pangembangan Pariwisata.

Menteri kasebut nemtokake strategi sektor pariwisata Kerajaan lan tanggung jawab kanggo pengembangan kabijakan lan peraturan, ngembangake modal manungsa, ngoleksi statistik, lan narik investasi. Iki kerja sama karo Otoritas Pariwisata Saudi, sing mromosikake Arab Saudi minangka tujuan pariwisata global, lan Dana Pangembangan Pariwisata, sing nglakokake strategi investasi Kementerian kanthi menehi dana kanggo pembangunan sektor kasebut.

Dipimpin dening Mulia Ahmed Al Khateeb, Menteri kasebut didegake ing wulan Februari 2020, sawise dibukak Saudi Arabia kanggo turis internasional kanggo pertama kaline ing sejarah ing taun 2019. Arab Saudi duwe tujuan kanggo nyambut kunjungan 100 yuta pariwisata ing taun 2030, kontribusi sektor kanggo PDB saka 3% nganti 10%.

Babagan Gloria Guevara Manzo

Gloria Guevara Manzo minangka salah sawijining wanita paling berpengaruh ing pariwisata. Dheweke njabat dadi CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) saka Agustus 2017 nganti April 2021, makili kepentingan sektor swasta Pariwisata & Pariwisata global lan koordinasi lan kolaborasi pamrentah lan industri utama kanggo ngasilake kabijakan lan inisiatif paling apik kanggo nggawe lapangan kerja. , pengurangan kemiskinan lan pengembalian finansial kanggo tujuan lan negara. Gloria njabat dadi Sekretaris Pariwisata kanggo Meksiko wiwit Maret 2010 nganti November 2012, sing ndadékaké sektor pariwisata Meksiko liwat krisis telung kali H1N1, krisis finansial lan masalah keamanan, ngowahi industri sing berjuang dadi sektor sing berkembang sing nggawa 200 yuta para turis saka luwih saka 150 negara lan nggawe ewonan proyek.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.