Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Qatar Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

CEO Qatar Airways milih Ketua Dewan Pamimpin oneworld

CEO Qatar Airways milih Ketua Dewan Pamimpin oneworld
Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker
ditulis dening Harry Johnson

Minangka Ketua Dewan Pimpinan oneworld, Pak Al Baker bakal ngawasi pamrentahan aliansi kasebut, ketua rapat Dewan Pimpinan oneworld lan kerja bareng karo CEO oneworld Rob Gurney lan tim manajemen aliansi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways dadi anggota oneworld ing Oktober 2013
  • Pak Al Baker bakal nggenteni Ketua Dewan Pimpinan sing saiki, Mr. Alan Joyce, CEO Grup Qantas Group
  • Aliansi Oneworld nglajengake lintasan tuwuh sajrone wektu nantang kanthi ditambah karo rong anggota anyar

Dewan Pimpinan aliansi maskapai global oneworld wis milih Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Pak Akbar Al Baker kanggo dadi Ketua. Pak Al Baker bakal nggenteni Ketua Dewan Pimpinan sing saiki, Mr. Alan Joyce, CEO Grup Qantas Group.

Minangka Ketua Oneworld Dewan Pimpinan, Pak Al Baker bakal ngawasi pamrentah aliansi, ketua rapat Dewan Pimpinan oneworld lan kerja sama karo CEO oneworld Rob Gurney lan tim manajemen aliansi kasebut.

Grup Qatar Airways Kepala Eksekutif, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Nalika metu saka sawetara wektu sing paling tantangan kanggo ngadhepi industri maskapai global, aku diajeni dipilih dening anggota dewan liyane sing bakal nuntun Dewan Pamimpin ing dunya iki, aliansi sing terus berkembang wiwit COVID-19 muncul, ditambah karo rong anggota anyar ing Alaska Airlines lan Royal Air Maroc.

"Aku uga bangga bisa nggawe aliansi sing wis dadi pathokan kanggo inovasi, keamanan lan layanan pelanggan ing saindhenging pandemi iki karo akeh anggota, kalebu Qatar Airways, sing memimpin uji coba paspor kesehatan digital. Qatar Airways uga ningkatake hubungan bilateral karo para anggota oneworld ing 18 wulan kepungkur, kanthi luwih kuat nuduhake kemitraan antarane maskapai anggota.

"Peran penting maskapai lan game penerbangan ing perekonomian global durung nate dibuktekake tinimbang taun kepungkur, kanthi operasi penumpang lan kargo dadi sorotan, ndhukung upaya internasional kanggo nglindhungi nyawa lan mata pencaharian. Kita kanthi kolektif ngaktifake mobilisasi bantuan, pasokan medis lan tenaga kerja utama lan aku pengin menehi pujian kanggo kabeh tim sing wis kerja tanpa lelah ing maskapai anggota oneworld kanggo ndhukung upaya kasebut.

"Aku ngarep-arep bisa dadi Ketua Dewan Pamimpin lan kerja sama karo mitra aliansi, CEO oneworld Rob Gurney lan tim oneworld kanggo nyedhiyakake konektivitas global, pengalaman lelungan sing lancar lan penawaran kesetiaan sing luwih penting kanggo para penumpang."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.