Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Puerto Rico mungkasi syarat tes COVID-19 negatif kanggo para plancong sing divaksinasi, ngundurake jam kurungan

Pesenan Eksekutif anyar ing Puerto Rico duwe protokol entri santai kanggo turis domestik, kalebu ngilangi persyaratan tes COVID-19 negatif kanggo sing divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesanan Eksekutif sing ngowahi watesan lelungan diwiwiti dina Senen, 24 Mei
  • Pesanan Eksekutif ngilangi persyaratan tes molekul PCR COVID-19 negatif kanggo wisatawan sing divaksinasi kanthi penerbangan domestik
  • Pesanan Eksekutif ngangkat kurva lokal sing digawe ing wulan Maret 2020

Temokake Puerto Rico, Organisasi Pemasaran Tujuan (DMO) ing Island, nuduhake update kanggo para wisatawan mlebu AS sing didhasarake saka Pesenan Eksekutif paling anyar saka pamrentah lokal, sing diumumake wingi. Pesenan kasebut, sing diwiwiti dina Senin, 24 Mei, kalebu watesan sing diowahi kayata ngilangi persyaratan tes molekul PCV COVID-19 negatif kanggo para wisatawan sing divaksinasi kanthi penerbangan domestik lan ngangkat kurva lokal, sing digawe ing Maret 2020 .

"Puerto Rico wis prioritas kesehatan lan safety saka wiwitan pandemi, dadi tujuan pertama ing AS kanggo ngetrapake kurfew ing saindenging Island, ing antarane langkah-langkah liyane kanggo nglindhungi warga lan pengunjung. Amarga watesan dilonggarkan, kita ngarepake para pelancong sing pengin njelajah Pulo kanthi tanggung jawab, nggawe budaya sing ora iso dilalekake, keajaiban alam sing khas lan masakan sing enak, nalika nggunakake kemudahan perjalanan sing teka ing Puerto Rico dadi wilayah AS, kalebu ora butuh paspor kanggo warga AS, "ujare Brad Dean, CEO saka Temokake Puerto Rico.

Watesan tambahan sing nyuda kalebu kapasitas tambah kanggo bisnis, ditambah saka 30 nganti 50 persen; ngilangi syarat topeng kanggo individu sing divaksinasi ing taman lan pantai; lan ijin kanggo ngombe omben-omben ing kolam renang lan pantai. Mbukak maneh kolonium Pulo, sing populer kanggo pengalaman hiburan, uga bakal diidini kanthi kapasitas 30 persen, kanthi kabeh pamiarsa diwajibake ngirim kertu vaksinasi, utawa tes antigen negatif supaya bisa diakoni. Ringkesan lengkap babagan langkah-langkah revisi lan syarat kedatangan kasedhiya ing pedoman lelungan Puerto Rico.

Kanggo sing lelungan menyang Puerto Rico, Pulo nawakake macem-macem atraksi unik, tanpa prelu paspor, ijol-ijolan mata uang utawa penyesuaian rencana telpon kanggo warga AS.

Saka sejarah unik sing diwarisake karo warisan Spanyol, Taino, lan Afrika, nganti budaya kopi sing berkembang pesat, lan penawaran alam sing ora ana gandhengane kalebu El Yunque, siji-sijine hutan hujan ing Layanan Hutan AS; telu saka limang teluk bioluminescent ing donya lan apartemen uyah jambon sing nggumunake - Puerto Rico duwe pengalaman sing akeh banget.

Nganyari anyar ing Pulo kasebut kalebu mbuka El Conquistador Resort anyar ing Fajardo lan mbukak Distrito T-Mobile sing diantisipasi, sing bakal dadi papan sing paling padhang lan populer kanggo acara, konvensi lan pagelaran ing wilayah Karibia. mengko taun iki.

Print Friendly, PDF & Email