Breaking News US Education Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Acara plancongan mahasiswa lan pemuda premier: SYTA

Pilih basa sampeyan
Acara plancongan mahasiswa lan pemuda premier: SYTA
Konferensi Tahunan Asosiasi Perjalanan Siswa lan Pemuda

Konferensi Tahunan Asosiasi Perjalanan Mahasiswa lan Pemuda (SYTA) saiki diwiwiti lan nyiapake kanggo mengeti ulang taun perak ing Washington, DC.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing taun 2005, SYTA ngrayakake ulang taun kaping 5 babagan langkah Gedung Capitol AS.
  2. Ing taun iki, SYTA bali menyang Washington, DC, kanggo ngrayakake ulang taune asosiasi kaping 25.
  3. Washington, DC, bakal dadi tuan rumah siswa saka saindenging jagad kanggo ngrasakake sejarah sing apik ing ibukutha bangsane.

"Acara ulang taun kaping 25 bakal nyambut anggota saka saindenging jagad kanggo nyedhiyakake jaringan sing kuat, janjian bisnis sing terkenal, pendhidhikan pamikiran lan solusi bisnis inovatif," ujare Carylann Assante, CEO SYTA.

Minangka tujuan plancongan siswa utama, Washington, DC, dadi tuan rumah siswa saka saindenging jagad kanggo nemu sejarah ibukutha sing sugih. Ing taun 2005, SYTA mengeti dina kaping 5 ing undhak-undhakan Gedung Capitol. Kanggo sing melu, pengalaman dadi kenangan sing ora iso dilalekake lan ngelingake babagan cara lelungan siswa bisa ningkatake lan ngowahi urip. Kayane cocog yen SYTA bali menyang Washington, DC, kanggo ngrayakake ulang taune ke-25 asosiasi.

"Miwiti taun sing tantangan kanggo kabeh wong, pancen nyenengake nampi SYTA ing Washington, DC, ing taun 2022. Plancongan mbukak pengalaman anyar lan iku penting banget kanggo kita kabeh, utamane para siswa," ujare Elliott L. Ferguson II, Presiden & CEO, Tujuan DC. "Aku nampi komunitas SYTA kanthi aman ngunjungi kita kanthi nyata lan ngrasakake monumen, museum lan peringatan sing luar biasa, bebarengan karo seni budaya lan budaya kelas dunia kaya perdana sadurunge Broadway, pengalaman STEAM langsung lan pelajaran sejarah sing bisa ditindakake, yaiku Michelin -Adegan makan berbintang lan lingkungan sing beda-beda. Rasane seneng banget yen ngerti yen bisa nuduhake karo operator maneh, lan sabanjure, para siswa. "

Nalika SYTA siyap kanggo bali menyang konferensi langsung, keamanan anggota lan mitra bakal tetep dadi prioritas utama.

SYTA minangka asosiasi perdagangan profesional nirlaba sing nyengkuyung lelungan siswa lan pemudha lan ngupayakake integritas lan profesionalisme ing antarane panyedhiya layanan wisata siswa lan pemuda. Iki darmabakti kanggo nyedhiyakake pengalaman lelungan sing ningkatake urip kanggo siswa lan wong enom lan nuwuhake kapercayan marang para plancong kanthi netepake standar kualitas lan keamanan kanggo panyedhiya lelungan amarga bisa nguatake anggota liwat pembelaan, pendhidhikan, pelatihan, lan kesempatan jaringan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.