24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Agen Perjalanan India: Minta karo PM - kita ora njaluk sedhekah

Agen Perjalanan India: Minta karo PM - kita ora njaluk sedhekah
Agen perjalanan India njaluk karo PM
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ing sawijining surat terbuka sing dikirim menyang Perdana Menteri India dina iki, 22 Mei 2021, Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) njaluk panjaluk supaya dirungokake.

Print Friendly, PDF & Email

Ing sawijining surat terbuka sing dikirim menyang Perdana Menteri India dina iki, 22 Mei 2021, Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) njaluk panjaluk supaya dirungokake.

  1. Surat kasebut ditandatangani dening Presiden TAAI Jyoti Mayal, Wakil Presiden Jay Bhatia, Hon. Sekretaris Jenderal Bettaiah, lan Hon. Bendahara Shreeram Patel.
  2. Salinan dikirim menyang Menteri Penerbangan Sipil, Menteri Keuangan, Menteri Pariwisata, CEO Niti Aayog, Sekretaris MoCA, Sekretaris MoT, lan Addl. Direktur Jenderal - MoT.
  3. Layang kasebut diwiwiti kanthi semangat: Salam saka Asosiasi Agen Perjalanan India!

Kita kepeksa nulis kanggo sampeyan lan ngalihake perhatian sampeyan saka prekara-prekara sing luwih penting ing negara kasebut. Anggota perdagangan pariwisata lan pariwisata umume kena pengaruh wiwit luwih saka 14 wulan. Kita nyorot sawetara poin sing mbutuhake perhatian langsung.

Plancongan lan Pariwisata nggunakake luwih saka 11% saka total tenaga kerja ing negara kasebut.

Kita ngasilake 10% PDB Nasional.

Sektor layanan paling gedhe sing nyumbang USD 234 milyar ing 2018 lan valuta asing ngasilake luwih saka 30 juta dolar ing taun 2019.

Saka 2015-19 ana 14.62 yuta proyek tambahan sing digawe.

1. Panguripan / Kaslametan Dagang:

Pengusaha anggota kita; agen perjalanan lan operator tur lan karyawane; malah durung bisa nindakake bisnis luwih saka 5% dibandhingake karo pre-lockdown / pre-pandemik wiwit 14+ wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India