Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Industri Hospitality Italia Breaking News Warta Breaking Walanda News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mbukak! Italia ngguncang Eropa ing Rotterdam sing menang Eurovision

Mbukak! Italia ngguncang Eropa ing Rotterdam
eurovision1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Musik lan Pariwisata sesarengan lan Rotterdam dadi pusat ing pungkasan wengi.
Eurovision 2021 minangka sambutan sing apik kanggo kontes lagu saindenging bawana.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Eurovision minangka kontes musik utama ing Eropa.
  2. Acara 2021 karo 3000 penonton diselenggarakake dening Rotterdam, Walanda Setu wengi
  3. Sing menang yaiku Italia, banjur Prancis lan Swiss

Eurovision Song Contest 2021 ana ing Rotterdam sanajan COVID-19 lan miturut Slogan "Open Up"

Diadegake ing Rotterdam sawise penundaan setaun, pamirsa sing suda nanging biasane kegilaan seneng banget nyekseni talenta smorgasbord sejati.

Temenan, iku tas campuran. Nanging ora ana sangsi manawa apik maneh yen dibalekake.

Rotterdam dadi tuan rumah acara kasebut sawise Duncan Laurence, sing ora bisa tampil langsung ing taun iki amarga tes positif kanggo COVID, menang ing galaksi 2019.

Waca skor sing pas ing kaca sabanjure

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.