Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Pamrentah News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesen Dina Afrika 2021 saka Dewan Pariwisata Afrika

Pengarepan Papan Pariwisata Afrika Diluncurake
Ketua ATB Pak Cuthbert Ncube ing Pangarep-arep Proyek Papan Pariwisata Afrika
ditulis dening Alain St.Ange

Afrika teka dina iki dina Selasa, 25 Mei kanggo ngrayakake Dina Afrika. Dina Afrika minangka pengetan taunan yayasan Organisasi Uni Afrika Kesatuan Afrika tanggal 25 Mei 1963. Dina iki dirayakake ing macem-macem negara ing bawana Afrika, uga ing saindenging jagad. Saiki Dewan Pariwisata Afrika dadi bagean

Print Friendly, PDF & Email
  1. Patron Dewan Pariwisata Afrika Dr. Taleb Rifai, Presiden Alain St.Ange, lan Ketua Mr. Cuthbert Ncube teka bareng karo Komite Eksekutif Organisasi kanggo njaluk Komunitas Pariwisata saka kabeh 54 negara sing nggawe Afrika dadi Benua gedhe, Sugeng Dinten Africa 2021.
  2. "Uni Afrika (AU) ngumumake 2021 minangka Taun Seni Adriech Seni, Budaya lan Warisan: Pengungkit Bangunan Afrika sing Dikepengini, lan Dewan Pariwisata Afrika menehi salam iki.
  3. Kita ing pariwisata narik kawigaten saben wong Afrika kanggo nampa panjaluk kasebut dening AU amarga Seni, Budaya lan Warisan bawana kita tetep dadi dhasar kanggo industri pariwisata sing kuat kanggo bawana kita "ujare wakil Dewan Pariwisata Afrika ing Dina Afrika 2021 pratelan. 

"Pandemi koval-19 nggawe industri pariwisata kita dadi nol lan saiki wis rampung UNITY sepisanan, lan liwat RESPEK saben wong kanggo kita lan wong liya sing nomer loro yaiku kanthi jujur ​​bisa miwiti maneh industri pariwisata kanggo kepentingan saben wong Afrika. Kepinginan kanggo entuk kesatuan lan rasa hormat bakal mbutuhake kita bangga dadi Afrika nalika kita ngajak para pria lan wanita liyane, ora pati penting karo afiliasi politik, warna kulit, jenis kelamine, lan kapercayan religius kanggo nyawiji lan bebarengan miwiti pariwisata kanggo kabecikan sing luwih gedhe ing negara masing-masing lan benua sing gedhe ”ujare Rifai, St.Ange lan Ncube.

"Dewan Pariwisata Afrika ngucapake Selamat Hari Afrika 2021 kanggo kabeh wong lan ujar manawa cahya saiki katon ing mburi trowongan, ayo padha nyekel tangan lan maju kanthi mulya kanggo ngluncurake pariwisata, industri sing dibutuhake banget ing Afrika lan nalika nindakake wenehi oksigen sing dibutuhake menyang Airlines ing Benua kita. Kanthi WTN (World Travel Network) saiki makarya bebarengan, kita bakal miwiti industri pariwisata maneh ”ujare pesen Dewan Pariwisata Afrika ing pungkasan.

Dina Afrika Ngrayakake virtual Kanthi Dewan Pariwisata Afrika sing nyawiji Ibu Afrika
atb

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia lan anggota pangadeg Dewan Pariwisata Afrika nyuarakake pesen penting iki kanthi ujar: "Pandemi COVID-19 saiki wis mindhah kertu pariwisata. Aku yakin peran Afrika bakal dadi penting ing platform global. Jaringan Pariwisata Dunia pengin anggota Afrika lan kabeh wong ing Benua Afrika lan kabeh kanca ing Afrika ing saindenging jagad iki Hari Raya Afrika sing Apik.

Luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.