Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Mexico Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Negara Pariwisata Meksiko sing Aman tanpa pantai, nanging bakal dadi Gubernur sing duwe visi

tarlowzach
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Zacatecas bisa makili tujuan wisata Meksiko sing aman sabanjure tanpa pantai. Dr. Peter Tarlow saka Safer Pariwisata kesengsem karo David Monreal, calon Gubernur Negara Meksiko iki lan visine.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing taun 2018 Hon. Gabriella Ibarra, Wakil Menteri Pariwisata kanggo Zacatecas nalika semana, duwe pesen eTurboNews, ujar: "Kita minangka" Tempat Seneng "sing anyar sing dikunjungi ing Meksiko, tanpa tutul, aman, lan akeh sejarah lan panganan sing enak."
  2. telung pirang-pirang taun mengko, apa sing dijanjeni pamrentah 2018 ora bakal dikirim utawa ora ditahan
  3. akeh bagean ing donya lali babagan potensi pariwisata kanggo Zacatecas sanajan sadurunge COVID-19 dikenal karo planet kita.

Ing tanggal 7 Juni 2021, David Monreal pengin dadi gubernur Negara Meksiko Tengah iki. Wajar kanggo pamrentah sing kepungkur amarga ngabaikan industri pariwisata. Nanging Monreal bisa uga dadi cahya sing mencorong ing mburi trowongan sawise COVID-19 kanggo nggawe pariwisata lan keamanan minangka level penting anyar kanggo kesejahteraan Negara Zacatecas.

David Monreal percaya manawa pariwisata ora mung bakal nggawa kesejahteraan sing luwih gedhe ing negarane, nanging supaya sukses Zacatecas kudu dadi papan sing luwih apik kanggo para pengunjung lan warga. Dheweke ngerti manawa pariwisata ora mung minangka bagean saka pangembangan ekonomi nanging basise.

Monreal percaya tenan manawa ora bisa ana pariwisata tanpa keamanan lan mulane dheweke komitmen kanggo ngembangake polisi pariwisata. Kaajab manawa Manuel Flores saka polisi Meksiko lan sing nampa penghargaan pahlawan pariwisata WTN bakal dadi penasihat nasional lan Dr. Peter Tarlow bakal dadi penasihat internasional.  

Presentasi Penghargaan Pahlawan WTN kanggo Manuel Flores

Monreal wis janji arep mbiayai kabeh upaya polisi iki lan percaya manawa Zacatecas bisa dadi bintang sing apik ing Pariwisata Meksiko

Kanggo nuduhake iki, penasehat utama Pak Monreal yaiku a pariwisata Pahlawan kanthi jeneng Manuel Flores 

Manuel Flores minangka Kepala Polisi Pariwisata Kota Meksiko lan nyipta departemen kasebut. Dheweke saiki ngupayakake nggawe Departemen Kepolisian Pariwisata nasional.

Manuel nggawe keamanan pariwisata kanggo kutha Acapulco lan banjur pindhah menyang Mexico City, ing ngendi dheweke ora mung pengaruhe walikota kutha, nanging uga dadi personel penting ing panggung nasional.

Nalika makarya karo Dr. Peter Tarlow, ahli pariwisata kanggo Grup Berita Plancongan, tenaga penggerak kanggo peningkatan keamanan pariwisata yaiku Manuel Eduardo Flores.

Monreal ngerti manawa polisi pariwisata anyar iki bakal nggampangake tantangan turis kayata paspor sing ilang lan nggawe komunitas sing luwih aman ing saindenging negara Zacatecas.

Calon gubernur David Monreal lenggah karo Dr. Peter Tarlow


Dr. Peter Tarlow saka Pariwisata sing luwih Aman saiki ana ing Zacatecas lan wis pidato nerangake pentinge inisiatif iki lan kerja sama karo Manuel Flores kanggo nggawe Meksiko sing anyar lan luwih aman.

Peter ujar: "Aku kenal karo David Monreal, lan aku kesengsem. Dheweke bakal dadi pilihan apik kanggo dadi gubernur Negara Zacatecas. Aku mikir Meksiko lan Pariwisata bakal menang ing sangisore kepemimpinan sawise pemulihan COVI-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.