Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Skål International Thailand milih Komite Eksekutif anyar

Panitia anyar sing dipimpin Presiden saiki, Wolfgang Grimm, bakal fokus kanggo ngembangake kerja sama sing luwih gedhe ing antarane klub-klub kanggo nggawe anggota lan promosi misi organisasi 'Nggawe bisnis berkelanjutan ing antarane kanca-kanca'.

Print Friendly, PDF & Email
  • Komite Eksekutif anyar kalebu anggota saka klub Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin, Phuket, Koh Samui lan Krabi Skål
  • Tujuane Komite yaiku kanggo terus nggawe platform nuduhake informasi lan jaringan kanggo entuk manfaat kabeh anggota ing saindenging negara
  • Kampanye kasebut digawe adhedhasar sukses kampanye asli #rediscoversamui

Skål Internasional Thailand (SIT), wakil nasional Skål International - asosiasi profesional wisata lan pariwisata global paling gedhe ing 100 negara, wis milih Komite Eksekutif anyar sing kalebu anggota saka enem klub Skål ing negara kasebut, utamane Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin, Phuket, Koh Samui lan Krabi.

Panitia anyar sing dipimpin Presiden saiki, Wolfgang Grimm, bakal fokus kanggo ngembangake kerja sama sing luwih gedhe ing antarane klub-klub kanggo nggawe anggota lan promosi misi organisasi 'Nggawe bisnis berkelanjutan ing antarane kanca-kanca'.

"Ing jaman sing durung pernah ana lan nantang iki, saiki luwih saka saiki kita butuh dhukungan saka kolega industri kanggo navigasi ing perairan sing anyar lan durung diramal iki." ujare Wolfgang Grimm, "Tujuane kanggo terus nggawe platform enggo bareng informasi lan jaringan kanggo entuk manfaat kabeh anggota ing saindenging negara."

Kanggo miwiti, Skål International Thailand ngluncurake sawetara inisiatif anyar. Mentas diluncurake minangka seri situs web Pemasaran Tujuan kanthi fokus kanggo promosi macem-macem wilayah ing Thailand, lan perusahaan anggota.

Kampanye kasebut digawe sukses karo kampanye asli #rediscoversamui sing diluncurake dening Skål International Koh Samui taun kepungkur, lan saiki wis ditambahake menyang kabeh wilayah kanthi Klub Skål.

"Ing upaya kanggo nyengkuyung para turis lan pengunjung bali menyang Thailand (yen wates rampung dibukak lan aman ditindakake), kita duwe komitmen kanggo ndhukung para anggota inisiatif pemasaran iki," ujare Wolfgang Grimm.

Dheweke nambah, "Kampanye kita #rediscoverthailand fokus ing citra inspirasi lan rekaman video sing nampilake kaendahan alam Thailand sing luar biasa uga urip ing kutha sing canggih lan sejarah budaya sing sugih."

Skål International Thailand uga bakal ngluncurake program pamulihan bisnis lan lokakarya pendhidhikan, 'Skal Talks Thailand', sing bakal bisa diakses kabeh anggota Skål lan kanca ing Thailand.

"Penting, kita uga bakal kolaborasi kanthi cedhak karo mitra wisata lan turisme ing kampanye media saindenging negara kanggo ningkatake kesadharan babagan tujuan klub Skål sing beda-beda wiwitane ing antarane para turis domestik lan internasional, yen bakal mbukak maneh," ujare Wolfgang Grimm. 

Print Friendly, PDF & Email