Pendapatan industri hotel Eropa mudhun 50 persen ing 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pendapatan industri hotel Eropa mudhun 50 persen ing 2021

Volume transaksi sektor hotel mudhun 69% ing taun 2020 dadi € 8.5 milyar mudhun saka puncak € 27.1 milyar ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Efek substansial saka pandemi kasebut bakal mengaruhi kinerja hotel Eropa ing taun 2021
  • Perolehan akomodasi Eropa mundhak dadi 28% ing taun 2021
  • Industri perhotelan bakal dadi sing terakhir sing pulih saka pandemi kasebut

Kanggo industri perhotelan Eropa, efek pandemi sing gedhe diarepake bakal mengaruhi kinerja ing taun 2021. Miturut data panelitian paling anyar, penghasilan bisa mudhun nganti 50% sajrone taun kasebut.

Adhedhasar laporan HVS, volume transaksi sektor iki mudhun 69% ing taun 2020 dadi € 8.5 milyar saka pucuk € 27.1 milyar ing taun 2019. Nanging, angka kasebut luwih dhuwur tinimbang € 3.1 milyar sing kacathet ing taun 2009 sawise Global Financial Krisis.

Perolehan Akomodasi Eropa bakal munggah 28% ing taun 2021 Nanging isih 39% Ngisor Dhuwur 2019

Panaliten nggambarake ramalan sing bisa surem amarga industri perhotelan bakal dadi sing terakhir sing pulih saka pandemi kasebut. Watesan lelungan lan jarak adoh sosial minangka sawetara faktor sing nyebabake kinerja industri kasebut. Prakiraan yen ing sawetara taun ngarep, lelungan bisnis bisa mudhun nganti 10% nganti 30%.

Luwih saka 48% volume transaksi tahunan industri hotel Eropa ing taun 2020 kacathet ing kuartal kaping pisanan. Volume transaksi ing wulan Januari lan Februari mung € 2.7 milyar, 2.5% luwih dhuwur tinimbang ing taun 2019. Minangka asil pandemi, jumlah transaksi mudhun 66% dadi 291 sajrone setaun.

Nalika para pemangku kepentingan ngarep-arep rebound ing musim panas iki, watesan perjalanan nggawe prospek rada surem. Miturut analis Allianz, sektor hotel independen Eropa mung bakal entuk kuartal penurunan taun 2020 ing musim panas iki.

Yen watesan tetep ana ing musim panas, Proyek Goldman Sachs sing Eropa Selatan bakal ilang nganti 1.3% saka pertumbuhan PDB. Nanging, kanthi wilayah kasebut kanthi cepet ngangkat watesan, panjaluk kudu mundhak akeh. Perolehan akomodasi tahunan kanggo 2021 bisa munggah 28% ing Eropa miturut Euler Hermes. Nanging isih bakal udakara 39% luwih murah tinimbang dhuwur 2019.

Print Friendly, PDF & Email