Pasar Plancongan Arab Virtual 2021 diwiwiti nalika industri rapat kanggo nuduhake dhukungan kanggo pulih lelungan lan pariwisata

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Profesional pariwisata ngrembug babagan kelestarian & tuwuh panginepan alternatif ing ATM Virtual

Penerbangan, pariwisata daerah, tujuan lan teknologi sawetara topik utama sing bakal dibahas ing dina pertama ATM Virtual 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Unsur virtual ATM hibrida kedadeyan saka 24 - 26 Mei
  • Acara pribadi sukses rampung minggu kepungkur sawise nampani peserta pameran saka 62 negara lan profesional lelungan saka luwih saka 100 negara
  • Sir Tim Clark mbukak ATM Virtual 2021

Pameran wisata lan pariwisata paling gedhe ing Timur Tengah, Pasar Plancongan Arab terus minggu iki wiwit Senen 24 Mei nganti Rebo 26 Mei kanthi acara ATM Virtual sing diantisipasi. Sajrone pameran telung dina, sing ora bisa melu acara langsung ing taun iki duwe kesempatan kanggo ndeleng sesi sing direkam saka acara langsung, uga melu ing macem-macem webinar, sesi konferensi langsung, meja bundar, jaringan cepet acara, ringkesan tujuan, uga nggawe sambungan anyar ing rapat siji-siji.

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Plancongan Arab, ujar: "Kita seneng bisa terus nganggo ATM Virtual 2021 saka acara sing sukses banget ing Pusat Dagangan Dunia Dubai minggu kepungkur. Kita kudu bisa nyedhaki pamirsa sing luwih akeh nalika sektor lelungan lan pariwisata nyawijikake dalan kanggo maju kanthi cepet ngluwihi COVID-19. ”

Ing tema 'Esuke anyar kanggo lelungan & pariwisata', acara virtual diwiwiti kanthi wawancara intine kepemimpinan industri maskapai eksklusif karo Presiden Emirat Sir Tim Clark jam 10:30 nganti 11:30 am GST, karo ahli maskapai John Strickland saka JLS Consulting. Bakal diterusake dening Direktur Jenderal IATA, Willie Walsh, wawancara utama ing jam 12:00 nganti 1:00 sore GST, uga karo John Strickland lan bakal nemokake masalah prioritas ing agenda Willie Walsh lan njaluk pandangan babagan kepiye IATA kudu nindakake keterlibatan lan konsistensi pendekatan kanggo ngidini maskapai kanggo miwiti proses pemulihan.

Salah sawijining acara penting saka acara langsung minggu kepungkur, KTT Pariwisata Arab Saudi bali kanthi virtual dina Senen 24 Mei jam 1:30 sore nganti 2:30 sore GST, kanggo tampilan eksklusif babagan masa depan lanskap hotel Arab Saudi. Kanthi prospek pariwisata jangka panjang luwih akeh tinimbang saiki, bobot industri industri abot kalebu CEO TIMEA saka Accor Mark Willis, Olivier Harnisch, Kepala Perhotelan, Dana Investasi Publik (PIF), Arab Saudi, Hassan Ahdab, Presiden Operasi Hotel kanggo Perhotelan Dur, lan Christopher Lund, Direktur, Kepala Hotel, MENA Region, Colliers International, bakal ngrembug babagan potensial konsep keramahan anyar lan inovatif sing cocog karo panjaluk iki lan demografi tamu sing ganti, saiki uga mbesuk.

Ing papan liya ing agenda konferensi ing dina kapisan ATM Virtual 2021, Douglas Quinby, Pendhiri lan CEO Arival, nuduhake riset eksklusif babagan prospek tur, kegiatan, atraksi, lan tren utama sing mbentuk pasamuan kebangkitan sektor kasebut. Sementara, para delegasi bakal krungu saka CEO Emaar Entertainment, Zeina Dagher, babagan pengalaman babagan atraksi sing wis adaptasi karo penurunan lan ing endi pangembangan, distribusi, lan pengalaman para tamu tumuju ing taun 2021 lan sateruse.

Print Friendly, PDF & Email