Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Breaking Malaysia News Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Loro sepur kereta bawah tanah tabrakan ing trowongan Kuala Lumpur, 213 penumpang cilaka

Loro sepur kereta bawah tanah tabrakan ing trowongan Kuala Lumpur, 213 penumpang cilaka
Loro sepur kereta bawah tanah tabrakan ing trowongan Kuala Lumpur, 213 penumpang cilaka
ditulis dening Harry Johnson

Udakara jam 8:33 bengi wektu, sepur sepur sing kosong lan sing nggawa 232 wong tabrakan ing ngisor lemah cedhak stasiun KLCC.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Transportasi Malaysia Wee Ka Siong ujar manawa dheweke sedhih amarga cras kasebut
  • Komite investigasi khusus sing dipimpin Menteri Perhubungan wis dibentuk
  • Kedadeyan sing sepisanan kaya ngono sajrone riwayat Jalur LRT Kelana Jaya 23 taun

166 penumpang sepur ngalami cedera ringan, dene 47 wong digawa menyang rumah sakit kanthi kondhisi parah sawise rong kreta kereta bawah tanah bertabrukan ing ibukutha Malaysia, Kuala Lumpur, Senen sore.

Malaysia Menteri Pengangkutan wis mrentah penyelidikan babagan kacilakan kasebut sing cidera nganti 213 wong. Saiki, ora ana kematian sing dilaporake.

Udakara jam 8:33 bengi wektu, sepur sepur sing kosong lan sing nggawa 232 wong tabrakan ing ngisor lemah cedhak stasiun KLCC.

Cuplikan sing dijupuk ing salah sawijining sepur sawise kacilakan kasebut nuduhake gelas pecah lan penumpang sing ngalami stres, sawetara sing katon kebak getih.

Menteri Transportasi Malaysia Wee Ka Siong ujar manawa dheweke sedhih amarga kacilakan kasebut, sing dheweke ujar minangka kedadeyan pertama ing sejarah jalur LRT Kelana Jaya sajrone 23 taun.

Wee uga ujar manawa komite investigasi khusus sing dipimpin Menteri Perhubungan wis dibentuk, dene Badan Transportasi Publik darat bakal nyusun laporan teknis babagan insiden kasebut.

Perdana Menteri negara kasebut Muhyiddin Yassin ujar ing sawijining pernyataan manawa dheweke njaluk investigasi lan ujar manawa "tumindak ketat kudu ditindakake" kanggo nanggepi tabrakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.