Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Kabar Breaking Malaysia News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Singapura Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Singapura nyetujoni tes napas COVID-19 sing ora invasif

Singapura nyetujoni tes napas COVID-19 sing ora invasif
Singapura nyetujoni tes napas COVID-19 sing ora invasif
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi kemitraan karo Kementerian Kesehatan Singapura, Breathonix pisanan bakal nyoba tes ing Tuas Checkpoint, sing nyambungake Singapura lan Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tes anyar bisa ndeteksi Senyawa Organik Volatil ing napas wong
  • Tes kasebut bisa uga paling cepet ing jagad iki sawise diluncurake
  • Tes napas tanpa invasif bakal digunakake kanggo nyoba wong sing mlebu ing negara kasebut saka Malaysia

Tes Nasional Breathonix COVID-19 Universitas Nasional Singapura - sing dikembangake saka "teknologi deteksi kanker", wis entuk persetujuan pamrentah sementara ing Singapura.

Tes ambegan 'non-invasi' siji menit bakal digunakake kanggo nyoba wong sing teka ing negara kasebut saka Malaysia.

Kanthi kemitraan karo Kementerian Kesehatan Singapura, Breathonix pisanan bakal nyoba tes ing Tuas Checkpoint, sing nyambungake Singapura lan Malaysia.

Miturut Universitas Nasional Singapura, tes anyar bisa ndeteksi Senyawa Organik Volatil ing napas wong kanggo ngerteni manawa sehat utawa ora. Tes kasebut uga bakal digunakake kanthi tes antigen tradisional sing luwih cepet, ujare peneliti.

Tes Breathonix sadurunge dites ing Bandara Changi, Pusat Penyakit Infeksi Nasional, lan ing Dubai, lan teknologi breathalyzer ora bisa nyebabake kontaminasi silang, miturut pangadege.

Tes kasebut bisa uga paling cepet ing jagad iki sawise diluncurake lan bisa dadi gamechanger ing papan sing kudu ana asil sing cepet, kalebu bandara lan tapel wates.

Singapura nyathet luwih saka 60,000 kasus Covid-19 wiwit wiwitan pandemi, lan 32 wong tiwas. Miturut World Health Organization, luwih saka 3 yuta dosis vaksin saiki wis diwenehake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.