Presiden Emirat olèh Pasar Plancongan Arab virtual

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Presiden Emirat olèh Pasar Plancongan Arab virtual

Sasampunipun Pasar Wisata Arab (ATM) ing minggu kepungkur, pertunjukan plancongan lan turis paling gedhe ing Timur Tengah diterusake minggu iki kanthi dibukak dina iki (Senin, 24 Mei 2021) ATM Virtual.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara telung dina mbukak kanthi tema "Wayahe warta kanggo lelungan lan pariwisata."
  2. Presiden Emirat yakin permintaan lelungan udhara bisa bali kanthi tarif sing nggegirisi ing Q4 2021 yen program vaksin kasebut nyebabake virus kasebut.
  3. Penerbangan, pariwisata regional, tujuan, lan teknologi minangka sawetara topik utama sing dibahas ing dina pisanan ATM Virtual 2021.

Ing tema sing padha "Subuh anyar kanggo lelungan & pariwisata," acara telung dina, sing dirancang khusus kanggo para profesional industri sing ora bisa melu ing omah Acara ATM, diwiwiti taun iki karo Sir Tim Clark, Presiden Emirat, sing menehi prospek terang babagan pemulihan industri penerbangan.

Sajrone pacelathon virtual karo konsultan penerbangan paling dhuwur, John Strickland, sing nganakake wawancara saka London, Sir Tim wiwitane menehi pendapat babagan skala wektu pemulihan sektor penerbangan.

"Kahanan sing becik yaiku program vaksin ngalahake virus ing Autumn taun iki lan kita entuk lega, mula panjaluk bakal ngasilake kanthi tarif sing mengejutkan. Biaya murah (maskapai penerbangan) bakal entuk manfaat saka lelungan intra-Eropa, pasar domestik AS, pasar domestik China lan lelungan internasional (uga) bakal bali akeh, ”ujare Sir Tim.

"Nanging masalah (karo skenario iki) bakal loro. Kemampuan maskapai kanggo nyukupi permintaan nalika teka lan loro, kondhisiine syarat akses negara, "tambahnya.

Print Friendly, PDF & Email