Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama dadi anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global (GSTC)

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama dadi anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global (GSTC)

Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama (BMOTA) bangga ngumumake afiliasi minangka anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global (GSTC), gabung karo organisasi pariwisata liyane ing saindenging jagad kanthi komitmen kanggo memenuhi standar global ing keberlanjutan pariwisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. BMOTA nandur modhal ing pirang-pirang program pengembangan kapasitas lan pramugari tujuan karo GSTC.
  2. Peserta Program Pelatihan Pariwisata Berkelanjutan GSTC makili bagean saka organisasi sektor publik lan swasta saka macem-macem tujuan Bahama.
  3. GSTC wis nggarap sawetara Pulo Kulawarga Bahamas ing lokakarya lan program.

Sajrone gangguan lelungan global COVID-19 ing taun 2020, BMOTA nandur modal wektu ing pirang-pirang program pengembangan kapasitas lan pramugari tujuan karo GSTC. Nemtokake pembangunan lan manajemen pariwisata berkelanjutan minangka prioritas pembangunan lan ketahanan maneh, BMOTA ngatur supaya para staf lan pemangku kepentingan industri pariwisata melu ing sesi online Program Pelatihan Pariwisata Berkelanjutan (STTP) GSTC. Peserta nggambarake bagean saka organisasi sektor publik lan swasta saka macem-macem tujuan Bahama, kalebu Providence Anyar, Andros, Pulo Harbour, Abaco, Eleuthera, San Salvador, Exuma, Long Island, Bimini, Island Cat lan Grand Bahama Island. 

Ing pirang-pirang wulan sabanjure, GSTC wis kerja bareng karo Pulo Kulawarga Bahamas babagan lokakarya lan program kanggo ndhukung pembentukan Dewan Pelayanan Tujuan sing bakal ngetrapake Kriteria Tujuan GSTC. Anggota dewan ngucapake rasa seneng babagan kesempatan kanggo mbentuk pembangunan komunitas lokal sing luwih berkelanjutan. GSTC lan Bahama ngarep-arep bisa nuduhake asil karya iki ing wulan ngarep. 

"Kaendahan fisik lan keragaman geografis sing apik ing Kepulauan Bahama ndadekake dheweke dadi tujuan utama para wisatawan saka kabeh penjuru bumi saben taun," ujare Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama. "Kita nganggep minangka kewajiban kanggo mesthekake yen nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo njaga kesehatan ekosistem lingkungan negara lan nglindhungi keanekaragaman hayati kanggo generasi sabanjure, lan keselarasan karo GSTC minangka langkah penting kanggo lelungan kasebut."

"Kita ngucapke matur nuwun banget dadi mitra ing upaya global GSTC lan ngarep-arep kanggo nambah komitmen kanggo pariwisata berkelanjutan ing Bahama, nggunakake kriteria tujuane minangka pedoman kritis kanggo sukses," ujare Kristal Betel, Direktur Senior, Pariwisata Berkelanjutan, Bahama Menteri Pariwisata & Penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email