Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan Maneka Warta

Uzbekistan Airways nerusake penerbangan Moscow

Uzbekistan Airways nerusake penerbangan Moscow
Uzbekistan Airways nerusake penerbangan Moscow
ditulis dening Harry Johnson

Kemitraan Uzbekistan Airways karo Bandara Domodedovo Moskow bakal bisa nggawe kahanan nyaman kanggo pembangunan pariwisata dinamis ing Uzbekistan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai Uzbekistan ngluncurake layanan Rusia
  • Penerbangan antara Tashkent lan Moskow dilanjutake ing wulan Juni
  • Uzbekistan Airways miwiti maneh penerbangan saka Bandara Domodedovo ing Moskow

Layanan pers maskapai maskapai penerbangan Uzbekistan ngumumake dina iki yen Uzbekistan Airways bakal nerusake penerbangan saka Bandara Domodedovo Moskow tanggal 15 Juni 2021.

"Uzbekistan Airways bakal nerusake penerbangan saka Bandara Domodedovo ing Moskow wiwit tanggal 15 Juni 2021, ”ujare layanan pers. Keputusan kanggo miwiti maneh penerbangan didhasarake kanthi nyediakake tingkat kenyamanan lan tingkat layanan kanggo para penumpang penerbangan maskapai penerbangan Uzbekistan.

Kemitraan karo Bandara Domodedovo bakal bisa nggawe kahanan sing nyaman kanggo pembangunan pariwisata dinamis ing Uzbekistan, ujare layanan pers.

JSC Uzbekistan Airways minangka maskapai maskapai penerbangan Uzbekistan, kantor pusaté ing Tashkent. Saka pusat penerbangan ing Bandara Internasional Islam Karimov Tashkent, maskapai kasebut nyedhiyakake sawetara tujuan domestik; perusahaan iki uga mabur layanan internasional menyang Asia, Eropa lan Amerika Utara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.