Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Frankfurt: Terminal 2 dibukak maneh tanggal 1 Juni

Pilih basa sampeyan
Bandara Frankfurt: Terminal 2 dibukak maneh tanggal 1 Juni
Bandara Frankfurt: Terminal 2 dibukak maneh tanggal 1 Juni
ditulis dening Harry Johnson

Terminal 2 ditutup kanggo lalu lintas wiwit Maret 2020, amarga nyuda penerbangan sing disebabake amarga pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • 48 maskapai wis siyap miwiti ing Terminal 2 
  • Sky Line wong sing mindhah lan layanan bis kanggo antar-jemput antar terminal maneh
  • Downtime efektif digunakake kanggo modernisasi lan ndandani ekstensif

Bandara FrankfurtTerminal 2 bakal mbukak lawang maneh dina Selasa, 1. Juni, fasilitas parkir Terminal 2 lan sambungan Sky Line lan transfer bus menyang Terminal 1 uga bakal nyedhiyakake layanan rutin maneh. Akibate, para penumpang sing mangkat saka Bandara Frankfurt ing utawa sawise 1 Juni kudu mriksa sadurunge terminal sing bakal mangkat.

"Kita seneng banget ngumumake manawa, sawise luwih saka setaun, Terminal 2 pungkasane bakal dibukak maneh," ujare Sascha König, sing kepala Fraport AGdepartemen manajemen sumber daya terminal. "Iki bakal nggawe kita posisi sing apik banget kanggo ngatasi kenaikan volume penumpang ing wulan panas sing bakal teka. Mesthi wae, kita uga nindakake kabeh cara kanggo nyegah infeksi lan njaga kesehatan para penumpang lan karyawan ing Terminal 2. ”

Langkah-langkah kesehatan lengkap wis rampung kanggo nyiyapake Terminal 2 kanthi tliti: kalebu total 3,000 tandha lantai, 480 partisi tembus dipasang ing konter check-in, mblokir kabeh kursi liyane ing wilayah tunggu, lan nginstal 30 dispenser disinfektan. "Sampeyan kudu saben wong tundhuk marang aturan kanggo nyegah infeksi," ujare König.

Wiwit tanggal 1 Juni, fasilitas parkir Terminal 2 uga bakal operasional lan kasedhiya kanggo digunakake. Amarga luwih akeh penumpang sing saiki nyopir menyang bandara nganggo mobil dhewe amarga pandemi saiki, mula disaranake supaya memesan papan parkir sadurunge. Wara-wara penting: Penumpang sing wis memesan parkir ing Terminal 1, nanging sing saiki bakal mabur saka Terminal 2, ora prelu tumindak apa-apa. Kode QR sing wis ditampa bisa digunakake kanggo drive menyang garasi parkir bawah tanah P8 lan P9 ing Terminal 2.

Cocog karo terminal sing dibukak maneh, sawetara restoran lan layanan liyane uga bakal nglayani para penumpang lan pengunjung. Kaya ing Terminal 1, toko ritel lan panganan iki bakal tundhuk karo sarat ukum saiki, fokus dhisik kanggo nyukupi kabutuhan dhasar para plancong. Pasokan panganan lan omben-omben bakal bisa dipesthekake, nanging mung kanggo takeaway nganti ora diwartakake maneh. Panganan lan omben-omben bisa uga dikonsumsi ing endi wae. Nanging, nalika mbusak facemasks kanggo mangan utawa ngombe, penumpang lan pengunjung dijaluk supaya jarak sing cukup saka wong liya.

Saliyane restoran lan toko panganan, toko sing adol majalah lan koran, bakal mbukak. Ing wilayah transit, para tamu bisa seneng blanja ing Nilai lan Tugas. Produk higienis bisa dituku ing toko lan liwat mesin penjual otomatis. Layanan liyane sing kasedhiya kalebu apotek, ijol-ijolan mata uang, pengembalian dana, bea cukai, uga layanan penyewaan mobil. Dhaptar (dianyari saben dina) toko lan restoran sing mbukak ing Terminal 2, kalebu informasi babagan jam kerja lan kesempatan "klik & kumpul", bisa ditemokake ing situs web bandara FRA.

Teras Pengunjung ing Terminal 2 bakal tetep ditutup saiki. Bandara Frankfurt siyap kanggo mbukak maneh platform ndeleng populer iki ing wulan Agustus. 

Terminal 2 ditutup kanggo lalu lintas wiwit Maret 2020, amarga nyuda penerbangan sing disebabake amarga pandemi kasebut. Fraport, manajer bandara, wis nggunakake wektu iki kanthi efektif kanggo nindakake upgrade, ndandani, lan modernisasi proyek ing kompleks Terminal 2, sing diresmekake ing taun 1994. Aula terminal sing wiyar saiki uga katon kanthi cahya anyar, amarga dipasang 3,136 panel kaca anyar ing limang langit-langit atap terminal. Ing pungkasan taun iki, 5,550 m² atap aspal lan pembagi konkrit 2,440 m² uga bakal diganti. Kabeh sistem teknis terminal, kabel, lan sistem listrik uga wis dioptimalake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.