Masa depan wisata ing taun 2021 lan liya-liyane sing dibahas ing ATM Virtual 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Profesional pariwisata ngrembug babagan kelestarian & tuwuh panginepan alternatif ing ATM Virtual

Keberlanjutan plancongan lan pariwisata wis dadi fokus utama ing ATM sajrone pirang-pirang taun, nanging saiki, luwih saka sadurunge, keprihatinan babagan pengaruh industri pariwisata ing lingkungan dadi salah sawijining masalah sing jelas kanggo sektor kasebut ing generasi sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email
  • Survei Arival ngenali tren utama kayata pesenan online, tur virtual, pengalaman mandhiri minangka mbesuk kanggo wisata, kegiatan lan atraksi
  • Prospek pamulihan sektor kasebut samesthine bisa dadi hiper-lokal lan khusus kanggo tujuan lan segmen, miturut riset Arival
  • CEO Emaar Entertainment, Zeina Dagher, nuduhake babagan pengembangan, distribusi, lan pengalaman tamu ing taun 2021 lan sabanjure

Regane $ 254 milyar ing taun 2019, tur, kegiyatan, lan atraksi wisata kalebu segmen lelungan lan wisata paling gedhe nomer telu; mula wong-wong padha plancongan ing papan wiwitan. Sajrone elemen virtual saka 28th edition of Pasar Plancongan Arab (ATM), Pendhiri lan CEO Arival Douglas Quinby nuduhake riset Arival eksklusif sing ditindakake karo 1500 responden babagan prospek wisata, kegiatan, atraksi, lan tren utama sing mbentuk kebangkitan pasca COVID-19 pandemi.

Miturut riset, sanajan Pemesanan Kasar Global ing tur, kegiyatan, lan atraksi ing taun 2020 mudhun 80%, sing ora nggumunake, pangaruh saka penurunan ora merata karo pengalaman campuran ing wilayah lan variasi saka pasar menyang pasar.

Riset Arival ngidentifikasi manawa meh kabeh operator (99%) ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan lan ing sektor sing sadurunge ketinggalan 10-15 taun ing mburi industri pariwisata lan pariwisata ing digitalisasi, ana adopsi teknologi kanthi cepet kanggo pesenan online. Tur virtual uga dadi cara sing populer kanggo platform kanggo nyoba lan tetep nyambung karo pelanggan lan ngasilake bathi. Nanging, mung 16% operator sing nyoba diluncurake kanthi virtual, kanthi asil campuran. Panliten uga nemokake manawa nalika lelungan maneh, tur mandhiri lan pengalaman bakal dadi alternatif sing bisa ditindakake kanggo pengalaman klompok gedhe.

Ngubungi delegasi online sajrone ATM Virtual 2021, Quinby ujar: "Sektor lelungan iki bakal bali maneh, uga industri pariwisata lan pariwisata liyane. Nanging, manawa pengaruh penurunan iki ora merata kanggo sektor kasebut, semono uga pemulihan. Sing dikarepake bisa dideleng yaiku pemulihan kanthi lokal lan khusus kanggo tujuan lan segmen. "

Sementara, CEO Emaar Entertainment, Zeina Dagher, sing tanggung jawab kanggo strategi sawetara atraksi utama Dubai, kalebu Dubai Aquarium & Zoo Underwater, KidZania, lan Burj Khalifa, nuduhake kepiye obyek wisata kasebut adaptasi karo penurunan lan ing ngendi pangembangan atraksi, distribusi, lan pengalaman tamu diwiwiti ing taun 2021 lan sateruse.

"2020 minangka taun pangowahan sing ora dikarepake lan sing ora dingerteni. Nanging, minangka organisasi, kita wis metu kanthi kuwat lan siyap taun 2021 lan luwih saka iku, ”ujare Dagher. "Kacepetan nalika kita bebarengan minangka tim kanggo ngatasi krisis iki penting banget kanggo pemulihan kita. Kita kudu ngowahi cara kerja ing babagan pemasaran, operasi lan rega supaya luwih akeh regane saka obyek wisata lan uga kanggo njaga kesehatan lan keamanan para tamu. Keanekaragaman saiki minangka kekuwatan kita, lan fokus utamane kanggo pasar pariwisata domestik lan warga UAE. ”

Print Friendly, PDF & Email