Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Emirat mengeti Dina Kamardikan Yordania nalika mabur

Emirat mabur menyang Yordania wiwit taun 1986, lan bakal ngrayakake ulang taune kaping 35 taun iki ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Emirat bakal ngrayakake Yordania 75 taunth Dina Kamardikan kanthi gaya taun iki
  • Pelanggan sing mriksa penerbangan Emirat ing Bandara Internasional Alia bakal nemokake desain patriotik ing klambi tiket
  • Emirat saiki ngoperake penerbangan saben dina antarane Amman lan Dubai nggunakake A380 sing apik

Emirat ngumumake manawa bakal ngrayakake 75 taun Yordaniath Gaya Kemerdekaan kanthi gaya taun iki, amarga negara kasebut mengeti ulang tahune sing penting. Pelanggan numpak Emirat penerbangan saka 24-26 Mei bisa uga ndemeni tutul ing saben langkah, wiwit saka piring sing terinspirasi lokal, nganti ngelingi acara nalika check-in, lan liya-liyane.

Pelanggan sing mabur sajrone Dina Kemerdekaan bisa ngrasakake mansaf minangka salah sawijining panganan utama sing ditawakake ing kabeh kelas. Kanggo ngrampungake panganan, knafe sing diiseni krim bakal disajekake ing kapal, kanggo tandha tandha manis sing sampurna kanggo pengalaman kuliner lokal. Cabin Crew uga bakal nuduhake pengumuman khusus babagan layanan ing tanggal 25th wulan Mei Pelanggan sing mriksa penerbangan Emirat sing ana ing Bandar Udara Internasional Queen Alia bakal nemokake desain patriotik ing lengen tiket uga ing layar check-in.

Mohammad Lootah, Manajer Wilayah Yordania ujar: "Kita seneng ngrayakake Dina Kamardikan Yordania karo para pelanggan, lan kita wis kerja keras kanggo nggawe pengalaman kasebut dadi istimewa kanggo dheweke taun iki. Kita minangka bagean saka saben komunitas sing dilayani, lan Emirat bangga bisa nggawe bisnis sing akeh tuwuh, ngowahi urip lan ngasilake kesempatan ing Yordania kanthi nyedhiyakake konektivitas sing luwih apik lan produk unggulan. Emirat duwe oyot sing jero ing Yordania lan kita mesthi golek cara anyar kanggo nyedhiyakake salah sawijining pasar sing paling dinamis ing wilayah kasebut. ”

Emirat mabur menyang Yordania wiwit taun 1986, lan bakal ngrayakake 35 taunth mengeti taun iki ing negara. Emirat ngembangake operasional ing Yordania, nyedhiyakake konektivitas luwih akeh kanggo para pelanggan lan ningkatake layanane menyang negara kasebut, lan dina iki ngoperasikake penerbangan saben dina antarane Amman lan Dubai nggunakake A380 sing apik, lan bakal nambah penerbangan menyang operasi saben dinane wiwit wulan Juli .

Print Friendly, PDF & Email