24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan Warta Montenegro Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana ngluncurake penerbangan antarane Kazakhstan lan Montenegro

Air Astana ngluncurake penerbangan antarane Kazakhstan lan Montenegro
Air Astana ngluncurake penerbangan antarane Kazakhstan lan Montenegro
ditulis dening Harry Johnson

Air Astana kanggo ngoperasikake penerbangan menyang Podgorica saka Nur-Sultan ing dina Rebo lan Setu lan saka Almaty ing dina Kemis lan Minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan saka Nur-Sultan dijadwalake mangkat jam 09:00 lan tekan Podgorica jam 10: 5
  • Penerbangan saka Almaty bakal mangkat jam 07:30 lan tekan ing Podgorica jam 10:25
  • Penumpang kudu duwe sertifikat PCR negatif sing diterbitake paling ora 72 jam sadurunge budhal

Air Astana bakal miwiti layanan anyar antara Kazakhstan lan Montenegro tanggal 9 Juni, kanthi penerbangan menyang Podgorica, ibukutha Montenegro, sing dioperasikake saka Nur-Sultan ing dina Rebo lan Setu lan saka Almaty ing dina Kemis lan Minggu. Kabeh penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A321LR anyar.

Penerbangan saka Nur-Sultan dijadwalake mangkat jam 09:00 lan tekan Podgorica jam 10:55, kanthi bali saka Podgorica jam 12:00 lan tekan Nur-Sultan jam 21:20. Penerbangan saka Almaty bakal mangkat jam 07:30 lan tekan ing Podgorica jam 10:25, kanthi bali saka Podgorica jam 11:30 lan tekan Almaty jam 21:25. Kabeh kaping lokal.

Penumpang diwajibake duwe sertifikat PCR negatif sing diterbitake paling ora nganti 72 jam sadurunge mangkat kanggo mlebu Montenegro. Sertifikat ora dibutuhake kanggo bocah-bocah ing umur 5 taun, penumpang kanthi asil positif tes antibodi IgG sing diterbitake paling ora 30 dina, lan penumpang sing ngrampungake vaksinasi virus corona, sing disetujoni ing Montenegro.

Air Astana yaiku maskapai penerbangan ing Kazakhstan, adhedhasar ing Almaty. Iki ngoperasikake layanan dijadwal, domestik lan internasional kanthi 64 rute saka pusat utama, Bandara Internasional Almaty, lan saka pusat sekunder, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.